fi/Koulutus

Koulutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on noin 5000 opiskelijaa kuudella eri alalla. Koulutusta tarjotaan sekä päätoimisille opiskelijoille päiväopintoina että töiden ohessa opiskeleville monimuoto-opetuksena. Koulutusta on sekä suomeksi että englanniksi.

SeAMKissa AMK-tutkinnon suorittaneet työllistyvät erityisen hyvin opintojensa jälkeen. AMK-tutkinnon voi suorittaa joko perinteisesti päiväopintoina tai joustavammin monimuoto-opintoina.

Ylempi AMK-tutkinto antaa valmiudet erityistä asiantuntemusta vaativiin työtehtäviin. Ylemmän AMK-tutkinnon voi suorittaa työn ohessa opiskellen, sillä koulutus toteutetaan iltaisin, viikonloppuisin ja etäopiskeluna.

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Voit opiskella juuri sitä, mistä olet kiinnostunut tai mitä tarvitset ammattitaitosi ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuspalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeitten mukaan. Koulutus suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan ja mahdollisesti myös rahoittajan kanssa.
SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut

käyntiosoite:

Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs)
60320 Seinäjoki

postiosoite:
PL 46, 60101 SEINÄJOKI

 puh.png  020 124 5055
 email.png  opiskelijapalvelut(at)seamk.fi

Hakija- ja opiskelijapalvelut
 Ylös / Up