Espanja

Espanjan kielen ja espanjankielisten maiden kulttuurin ja liiketoiminnan opintokokonaisuus

Haluatko saavuttaa hyvän espanjan kielen taidon ja erikoistua espanjankielisten maiden kulttuuriin liiketalouden opinnoissasi?

Haluatko lähteä opiskelijavaihtoon ja työharjoitteluun espanjankieliseen maahan, vaikkapa Argentiinaan?

Espanja on eräs maailman eniten puhuttavista kielistä (noin 400 miljoonaa puhujaa), joka äidinkielisten puhujien määrällä mitattuna ohittaa jopa englannin. Myös työelämässä on kasvava tarve ammattilaisista, jotka ovat perehtyneet espanjan kieleen ja espanjankielisen maailman kulttuurien erityispiirteisiin.

SeAMK Liiketoiminnassa sinä voit valita Espanjan kielen ja espanjakielisten maiden kulttuurin ja liiketoiminnan opintokokonaisuuden. Tarjoamme nuorten koulutuksessa väylän, jossa erikoistuminen edellä mainittuun aihepiiriin nivoutuu kiinteänä osana tradenomiopintoihin. Opintokokonaisuus tarjoaa sinulle liiketoiminnallisella lähtökohdallaan samalla vaihtoehdon yliopistojen filologisesti suuntautuneille espanjan opinnoille. Painopiste opintokokonaisuudessa on toimivan kielitaidon ja käytännön työelämän edellyttämien valmiuksien saavuttamisessa eli perehtyneisyydessä espanjankieliseen maailmaan liiketoiminta-alueena.

Halutessasi voit opiskella myös pelkkää espanjan kieltä.

Katso tarkempi opintojaksokuvaus sivun oikealla reunalla olevasta linkistä ja tervetuloa opiskelemaan espanjan kieltä ja kullttuuria!

Lisätietoja:
Espanjan lehtori, dosentti
Ilpo Kempas, FT, Ph.D
puh. 020 124 5416
ilpo.kempas(a)seamk.fi
Ylös / Up