fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot/BBA, Degree Programme in International Business

BBA, Degree Programme in International Business

Kiinnostaako kansainvälinen bisnes? SeAMKissa voit opiskella liiketaloutta myös englanniksi. Tutkintonimike on Bachelor of Business Administration (BBA).

Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä, jossa samalla vahvistat kielitaitoasi. Lisäksi vietät lukukauden ulkomaisessa korkeakoulussa ja voit myös tehdä harjoittelun ulkomailla. Sinun on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto eli saada tutkinto sekä SeAMKista että yhteistyökorkeakoulustamme esimerkiksi Saksasta, Kiinasta tai Espanjasta.

Kohti kansainvälistä uraa

Käytämme englannin kieltä päivittäin. Suomalaiset yritykset toimivat yhä enemmän kansainvälisillä markkinoilla. Tulevaisuuden työssäsi tulet varmasti käyttämään muitakin kieliä kuin suomea. Opiskelu englanniksi ei tarkoita, että sinun kielitaitosi täytyy olla täydellistä jo korkeakouluun tullessasi. Kansainvälisessä ryhmässä opit nopeasti ja saat itseluottamusta käyttää vieraita kieliä. Samalla opit toimimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa.

Kansainvälisyys näkyy tutkinto-ohjelmassa konkreettisesti, sillä ohjelmaan voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat. Huomaa, että vieraskieliseen koulutukseen haetaan jo tammikuussa.

 

Opintojen tavoite ja rakenne

Tutkinto-ohjelma antaa sinulle kansainvälisessä liiketoiminnassa tarvittavat teoreettiset tiedot käytännön taitoja unohtamatta. Saat kokonaiskäsityksen liikkeenjohdosta sekä perehdyt yritysten ja organisaatioiden kansainvälisiin toimintoihin. Tutustut myös yrittäjyyteen, pienten ja keskisuurten yritysten toimintaan sekä digitaaliseen bisnekseen.

Opintojen alussa tutustut yritystoimintaan perustamalla virtuaaliyrityksen ja pyörittämällä sitä tiimin kanssa. Pääset heti ensimmäisestä vuodesta alkaen soveltamaan taitojasi käytännössä sekä toimimaan monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Voit testata taitosi toimitusjohtajana, markkinointipäällikkönä, henkilöstö- tai talouspäällikkönä.

Toisena vuonna perehdyt tarkemmin kansainväliseen liiketoimintaan, markkinointiin ja johtamiseen. Luentoja tulevat pitämään ulkomaiset vierailijat yhteistyökorkeakouluista ympäri maailmaa. Näin saat ajantasaista ja konkreettista tietoa. Lisäksi opintoihin kuuluvat yhteistyöprojektit paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Kolmantena vuonna lähdet ulkomaan vaihtojaksolle. Valittavanasi on yli 150 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailman. Myös harjoittelusi voit suorittaa ulkomailla ja saat oivan tilaisuuden soveltaa käytäntöön kaikkea oppimaasi.

Opintojen päätteeksi teet opinnäytetyösi ja näin olet valmis työelämään.
Voit myös nopeuttaa opintojasi esimerkiksi käyttämällä kesäaikaa opintoihin tai harjoitteluun.

 

Mihin BBA-tutkinnon suorittanut valmistuu?

Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Esimerkkejä mahdollisista tehtävänimikkeistä ovat: markkinointipäällikkö, vientisihteeri, vientimyyjä, vientipäällikkö, Project Manager.
Lisätietoja tradenomien työllistymisestä, palkkauksesta jne. löydät esimerkiksi Tradenomiliiton sivuilta.

 

Opiskelukaupunkisi Seinäjoki

Koulutus järjestetään Framin uudella kampuksella. Seinäjoki on yli 60 000 asukkaan maakuntakeskus ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Kaupunki sekä paikalliset opiskelijajärjestöt tarjoavat paljon vapaa-ajan tapahtumia ja harrastusmahdollisuuksia opiskelijalle.


International Business -koulutukseen haetaan tammikuussa

Tutkinto-ohjelma on mukana valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa. Seuraava hakuaika on 10. - 25.1.2017. Haku tapahtuu osoitteessa Opintopolku.fi.

 

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png  

 

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Päivö Laine
paivo.laine(a)seamk.fi
puh. 040 830 4175

Kansainvälisyyskoordinaattori
Marjo Arola
marjo.arola(a)seamk.fi
puh. 040 830 4216 

Lyhyesti
Tradenomi (AMK), Bachelor of Business Administration (BBA)

KOULUTUKSEN LAAJUUS
210 op, 3,5 vuotta

ALOITUSPAIKAT
30

HAKUAIKA
10. - 25.1.2017

VALINTAKOKEET
19.4.2017

OPINTOJEN ALOITUS
Syksy 2017

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Käyntiosoite:
Kampusranta 11, Frami F
60320 Seinäjoki

Postiosoite:
PL 412
60101 Seinäjoki
Ylös / Up