fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot/BBA, Degree Programme in International Business

BBA, Degree Programme in International Business

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja markkinoinnista? SeAMKissa voit lukea liiketalouden ammattilaiseksi myös englannin kielellä. Tutkintonimike on tradenomi (AMK) ja Bachelor of Business Administration (BBA). 

Samalla kun vahvistat kielitaitoasi, saat täydet valmiudet toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Voit viettää lukukauden tai suorittaa työharjoittelusi ulkomailla. Sinun on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto eli saada tutkinto sekä SeAMKista että yhteistyökorkeakoulustamme Saksasta, Tšekistä, Unkarista, Liettuasta, Venäjältä, Alankomaista, Kiinasta tai Espanjasta.

Miksi kansainvälisyyteen kannattaa panostaa?

Englanti on kieli, jota käytämme joka päivä. Suomalaiset yritykset toimivat yhä enemmän kansainvälisillä markkinoilla. Tulevaisuuden työssäsi tulet varmasti käyttämään muitakin kieliä kuin suomea. Opiskelu englanniksi ei tarkoita, että sinun kielitaitosi täytyy olla täydellistä jo korkeakouluun tullessasi. Kansainvälisessä luokassa opit nopeasti ja saat itseluottamusta käyttää vieraita kieliä. Samalla opit toimimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Hyödyllistä, eikö olekin?

Kansainvälisyys näkyy koulutusohjelmassa konkreettisesti, sillä tähän koulutusohjelmaan voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat. Huomaathan, että vieraskieliseen koulutukseen haetaan jo tammikuussa.

Opintojen tavoite ja rakenne

Koulutusohjelma antaa sinulle kansainvälisessä liiketoiminnassa tarvittavat teoreettiset tiedot käytännön taitoja unohtamatta. Saat kokonaiskäsityksen liikkeenjohdosta sekä perehdyt yritysten ja organisaatioiden kansainvälisiin toimintoihin. Tutustut myös yrittäjyyteen, pienten ja keskisuurten yritysten toimintaan sekä sähköiseen kaupankäyntiin.

Aloitat opintosi tutustumalla yritystoimintaan virtuaaliyritystoiminnan kautta. Pääset heti ensimmäisestä vuodesta alkaen soveltamaan taitojasi käytännössä sekä toimimaan monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Voit testata taitosi toimitusjohtajana, markkinointipäällikkönä, henkilöstö- tai talouspäällikkönä.

Toisena vuonna saat valita mihin liiketoimintaosaamisen alueeseen keskityt tarkemmin. Luentoja tulevat pitämään ulkomaalaiset vierailijat yhteistyökorkeakouluista ympäri maailmaa. Näin saat ajantasaista ja konkreettista tietoa. Lisäksi toisena vuonna opintoihin kuuluvat yhteistyöprojektit paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Kolmantena vuotena lähdet ulkomaan vaihtojaksolle. Valittavanasi on yli 150 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailman. Myös työharjoittelusi suoritat ulkomailla ja saat oivan tilaisuuden soveltaa käytäntöön kaikkea oppimaasi.

Neljäntenä vuotena teet opinnäytetyösi ja näin olet valmis työelämään.

Mihin BBA-tutkinnon suorittanut valmistuu?

Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Esimerkkejä mahdollisista tehtävänimikkeistä ovat: henkilöstöpäällikkö, yrittäjä, yhteyspäällikkö, projektipäällikkö, laskentapäällikkö, laskenta-assistentti, kirjanpitopäällikkö, controller, markkinointiassistentti, markkinointisuunnittelija, markkinointipäällikkö, markkinatutkija, myyntipäällikkö.

Lisätietoja tradenomien työllistymisestä, palkkauksesta jne. löydät esimerkiksi Tradenomiliiton sivuilta.

Opiskelukaupunkisi Seinäjoki

Koulutus järjestetään Framin Kampuksella. Seinäjoki on n. 60 000 asukkaan maakuntakeskus ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista!

 

International Business -koulutukseen haetaan tammikuussa

Tutkinto-ohjelma on mukana valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa. Se löytyy osoitteesta www.opintopolku.fi. Seuraava hakuaika on 10. - 25.1.2017.


Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png  

 

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Päivö Laine
paivo.laine(a)seamk.fi
puh. 040 830 4175

Kansainvälisyyskoordinaattori
Marjo Arola
marjo.arola(a)seamk.fi
puh. 040 830 4216 

Lyhyesti
Tradenomi (AMK), Bachelor of Business Administration (BBA)

KOULUTUKSEN LAAJUUS
210 op, 3,5 vuotta

ALOITUSPAIKAT
30

HAKUAIKA
10. - 25.1.2017

VALINTAKOKEET

OPINTOJEN ALOITUS
Syksy 2017

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Käyntiosoite:
Kampusranta 11, Frami F
60320 Seinäjoki

Postiosoite:
PL 412
60101 Seinäjoki
Ylös / Up