Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus

Opiskelu elintarvikeinsinööriksi töiden ohessa

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörin aikuisopiskelu on mahdollista työn ohella. Tällä hetkellä lähiopetusta on pääsääntöisesti joka toinen viikko torstai-iltaisin, perjantaina ja lauantaina. Lisäksi tarvittaessa on intensiiviviikkoja, sekä käytössä on myös verkko-opetusmenetelmiä. Opetuksen käytännön järjestelyjä käydään läpi jokaisen opiskelijan kanssa erikseen huomioiden aikaisempi osaaminen ja pyritään löytämään jokaiselle paras tapa suorittaa tutkinto.

Ensimmäisenä vuotena käydään läpi kaikilla yhteisiä insinööriopintoja. Luentojen lisäksi teemme laboratoriotöitä ja projektiopinnoissa kehitetään asiantuntijaosaamista, yleensä työelämälähtöisesti. Suuntautumisvalinta elintarviketeknologian tai liha- ja valmisruokateknologian osalta tehdään toisena opiskeluvuotena. Opintojen loppuvaiheessa tehdään opinnäytyö, joka tukee kehittymistä elintarvikealan osaajaksi.

Kevään 2016 lähiopetus

Keväällä 2016 bio- ja elintarviketekniikan monimuoto-opiskelijoiden lähiopetuspäivät ovat torstaista lauantaihin viikoilla 2, 5, 7, 10, 13, 16 ja 19.

 

Seuraava hakuaika

Seuraavan bio- ja elintarviketekniikan monimuotototeutuksen hakuaika on syksyn 2016 yhteishaussa 7. - 21.9.2016. 

Ohjeet hakemiseen

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png 

 

Lyhyesti

KOULUTUKSEN LAAJUUS
240 op, 4 vuotta

HAKUAIKA
7. - 21.9.2016

ALOITUSPAIKAT
Monimuotokoulutus: 25

VALINTAKOE
28.10.2016

OPINTOJEN ALOITUS
Tammikuu 2017

 

Ohjeet hakemiseen

Lisätietoja

Opintosihteeri
Mari Nuotio
mari.nuotio(a)seamk.fi
puh. 020 124 5327

Opinto-ohjaaja
Eija Putula-Hautala
eija.putula-hautala(a)seamk.fi
puh. 040 830 3953

Koulutuspäällikkö
Hannu Lassila
hannu.lassila(a)seamk.fi
puh. 040 830 4928




Ylös / Up