fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot/Insinööri (AMK), Konetekniikka/Kone- ja tuotantotekniikka, monimuotototeutus

Kone- ja tuotantotekniikka, monimuotototeutus

Opiskelu töiden ohessa

Haluatko kehittyä työssäsi?
Kaipaako yrityksesi uusia tuulia?

Koulutuksessa yhdistät teoreettisen tiedon käytännön työelämän taidoiksi nykyaikaisen teknologian laboratorioissa. Projektiopintojen kautta pystyt tekemään oppimistehtäviä ja kehittämisprojekteja omalle työpaikallesi ja saat mahdollisuuden tutustua insinööritason työtehtäviin.


Suuntaudu kone- ja tuotantotekniikkaan

Opinnoissa perehdyt muun muassa automaatiojärjestelmiin sekä nykyaikaiseen tuotantoon ja suunnitteluun. Valmiina insinöörinä hallitset kone- ja metalliteollisuuden tuotantoprosessit sekä tuotannon johtamiseen liittyvät asiat. Tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen.

Opintojen sisältö voidaan muokata sekä valinnaisilla opinnoilla että työelämälähtöisillä projektiopinnoilla palvelemaan mahdollisimman hyvin opiskelijaa. Tutkinto-ohjelman sisältö on suunniteltu yhdessä alan yritysten kanssa, joten se vastaa hyvin työelämän tarpeita. Opinnoista voit saada uutta, syventävää tai laajempaa osaamista omaan työhösi.


Opiskelu käytännössä

Konetekniikan monimuotokoulutus tapahtuu Framilla ja opetusta on joka viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä pääsääntöisesti joka toinen lauantai.

Kone- ja tuotantotekniikan uudet ja modernit teollisen mittakaavan laboratoriot ovat huippuluokkaa ja ne sijaitsevat Seinäjoella Framilla.

 

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png


Tutustu koulutukseen

Vanhat valintakokeet

 

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png

Lyhyesti

KOULUTUKSEN LAAJUUS
240 op / 4 vuotta

HAKUAIKA
Ei hakua keväällä 2016

ALOITUSPAIKAT

VALINTAKOE

OPINTOJEN ALOITUS

Lisätietoja

OPINTO-OHJAAJAT
opinto-ohjaajat.tekniikka(a)seamk.fi

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ
Jukka Pajula
jukka.pajula(a)seamk.fi
040 830 2396

Ylös / Up