fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot/Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut/Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, monimuotototeutus

Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, monimuotototeutus

Restonomin (AMK) -tutkinnon suorittaminen aikuiskoulutuksena on erinomainen mahdollisuus kehittää itseään, työtään ja työyhteisöään, sillä suurin osa oppimistehtävistä tehdään soveltaen opiskelijan omaan työhön ja työyhteisöön. Työpaikka ei tosin ole välttämätön.

Opintojen tavoitteena on antaa restonomiopiskelijalle laaja-alaiset valmiudet toimia ammattikeittiön asiantuntija- ja esimiestehtävissä tai yrittäjänä ruokapalvelualalla. Opinnot syventävät opiskelijan vahvaa käytännön osaamista ja luovat edellytykset tutkitun tiedon soveltamiselle käytännön työelämään ja sen muutospaineisiin.

Työpäivät kontaktijaksoilla ovat pitkiä: torstaina ja perjantaina yleensä klo 8-19 ja la klo 8-16.

Yritystalli

Onko mielessäsi oman yrityksen perustaminen? Seinäjoen ammattikorkeakoulun yritystallissa pääset hiomaan yritysideaasi, yhdessä asiantuntevan tukiverkon kanssa.

Lue lisää yrittäjyydestä opinnoissa

Kevään 2016 lähiopetus

Keväällä 2016 ravitsemispalvelujen monimuoto-opiskelijoiden lähiopetuspäivät ovat torstaista lauantaihin viikoilla 2, 5, 7, 10, 13, 16 ja 19.

 

Hakeminen

Seuraavan monimuotototeutuksen hakuaika tiedotetaan heti, kun päätös siitä on tehty.

 

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png 

 

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja
Eija Putula-Hautala
eija.putula-hautala(a)seamk.fi
puh. 040 830 3953

Koulutuspäällikkö
Elina Ojala
elina.ojala(a)seamk.fi
puh. 040 830 2303

 

Ylös / Up