fi/Koulutus/Koulutusalat/AMK-tutkinnot/Tradenomi (AMK), Liiketalous

Tradenomi (AMK), Liiketalous

Talous pyörii kun sitä pyörittää. Yritykset, pankit, kaupat ja virastot tarvitsevat liike-elämän asiantuntijoita laaja-alaisiin tehtäviin.  Tee elämäsi paras sijoitus!  

Koulutuksen uudistetussa opetussuunnitelmassa on paljon vaihtoehtoja ja saat suunnata opintosi omien tavoitteittesi mukaisesti: aloitat opintosi tutustumalla yritystoimintaan virtuaaliyritystoiminnan kautta. Pääset heti ensimmäisestä vuodesta alkaen soveltamaan taitojasi käytännössä.

Voit viettää lukukauden tai suorittaa työharjoittelusi ulkomailla. Sinun on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto eli saada tutkinto sekä SeAMKista että yhteistyökorkeakoulustamme Saksasta, Tšekistä, Unkarista, Liettuasta, Venäjältä, Alankomaista, Kiinasta tai Espanjasta. 

Taloushallinnon opinnoissa voit suorittaa HTM-tilintarkastajan pätevyyteen vaadittavat opinnot. Näin sinulla on mahdollisuus suunnata tilintarkastajan uralle. 

Yritystallissa voit kehittää omaa liikeideaasi jo opiskelujesi aikana. Avuksesi saat asiantuntijat ja työvälineet. Valmistuessasi voit ryhtyä yrittäjäksi omaan yritykseesi!

Lähde ulkomaille opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun, vaihtoehtoja löytyy. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa tradenomitutkinnon ohella ulkomainen Bachelor-tutkinto. Kaksoistutkintomahdollisuuksia on tällä hetkellä Saksassa, Tšekissä, Unkarissa, Liettuassa, Venäjällä, Kiinassa ja Espanjassa. 

Tuunaa tutkintosi valinnaisilla opinnoilla! Valitse vaikka vieraita kieliä: espanjaa, saksaa, venäjää, ranskaa. Tai miten olisi kuvankäsittely, verkkoliiketoiminta tai asuntokauppa?

 

Monipuoliset tradenomin opinnot

Istut luennoilla, mutta et kaiken aikaa! Opintoihin kuuluu erilaisia harjoitustöitä, yritysvierailuja ja -projekteja. Lisäksi luennoimassa käy vierailevia tähtiä työelämästä. Opiskelijana sinulla on tilaisuus olla mukana yritysprojekteissa ja toteuttamassa yritysmaailman toimeksiantoja. Kansainvälinen verkostomme takaa sen, että voit halutessasi opiskella ja tehdä tutkintoon liittyvän harjoittelun ulkomailla.

 

Valintojesi mukainen ura

Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia liike-elämän asiantuntija-, johto- ja kehitystehtävissä. Tradenomiksi opiskelu on joustavaa ja saatkin itse päättää mihin liiketoiminnan osa-alueeseen keskityt. Näin saat itse määrätä oman urasi suunnan. Esimerkkejä mahdollisista tehtävänimikkeistä ovat: henkilöstöpäällikkö,  yrittäjä, yhteyspäällikkö, projektipäällikkö, rahoituspäällikkö, sijoituspäällikkö, laskentapäällikkö tai -assistentti, HTM-tilintarkastaja, kirjanpitopäällikkö, controller,
markkinointiassistentti, -suunnittelija tai - päällikkö,  markkinatutkija, myyntipäällikkö

Lisätietoja tradenomien työllistymisestä ja palkkauksesta sekä muuta hyödyllistä tietoa löydät esimerkiksi Tradenomiliiton sivuilta.

 

Opiskelukaupunkisi Seinäjoki

SeAMKin liiketalouden ja hallinnonalan koulutus löytyy uusista toimitiloista Framin kampusalueelta, jossa jo on tekniikan, kulttuurin ja sosiaalialan koulutus. Osoite on PL 412, 60101 Seinäjoki ja käyntiosoite on Frami F, Kampusranta 11.

Seinäjoki on n. 60 000 asukkaan maakuntakeskus ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. 

 

Haku tradenomin koulutukseen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa 15.3. - 5.4.2017 osoitteessa www.opintopolku.fi.

 

Hakuohjeet  Valintakokeet

Opintopolku_Liikennemerkki_logo.png 

 

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja
Ulla Autio
040 830 6067
ulla.autio(a)seamk.fi

Koulutuspäällikkö
Päivö Laine
040 830 4175
paivo.laine(a)seamk.fi
Lyhyesti

Tradenomi (AMK)

KOULUTUKSEN LAAJUUS
210 op, 3,5 vuotta

ALOITUSPAIKAT
Päiväkoulutus: 100
Monimuotokoulutus: 20

HAKUAIKA
15.3. - 5.4.2017

VALINTAKOE
Päiväkoulutus: 9.6.2017
Monimuotokoulutus: 24.5.2017

Huom! Ennakkoaineisto. Lisätietoa valintakokeet- sivulla.

OPINTOJEN ALOITUS
Syksy 2017

Aikuiskoulutus

Tradenomiksi voi opiskella myös työn ohessa monimuotokoulutuksessa. Opinnot kestävät noin 3,5 vuotta.

Lue lisää

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Käyntiosoite:
Kampusranta 11, Frami F
60320 Seinäjoki

Postiosoite:
PL 412
60101 Seinäjoki
Ylös / Up