fi/Koulutus/Koulutusalat/Erikoistumiskoulutus/Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus 2017

Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus 2017

Toimitko musiikkibisneksessä ja haluaisit kehittää alaaManagereilla on merkittävä rooli kansainvälisessä musiikkiteollisuudessa. He ovat musiikkiteollisuuden ainoa ammattilaisryhmä, joka on tekemisissä kaikkien osapuolten ja asioiden kanssa. Hae musiikkimanagerin erikoistumiskoulutukseen! Koulutus järjestetään yhteistyössä Arcada-ammattikorkeakoulun kanssa. 

 

Koulutuksen tavoitteet

- Manageriosaamisen pohjan laajentaminen suomalaisessa musiikkikentässä. Erityisesti panostetaan kansainväliseen managerointiin ja sopimusosaamiseen.

- Uuden tutkimustiedon tuottaminen suomalaiseen musiikkiteollisuuteen. Painopistealueina ovat mm.  hinnoitteluosaamisen ja palveluiden tuotteistamisen kehittäminen sekä artistibrändiosaaminen. 

- Tulevaisuusajattelun juurruttaminen manageriammattikuntaan ja välillisesti koko musiikkiteollisuuteen.

 

Kohderyhmä 

Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus on tarkoitettu musiikkibisneksen parissa toimiville ammattilaisille jotka haluavat syventää osaamistaan manageroinnista.   Pohjakoulutusvaatimuksena on yo- tai amk-tutkinto sekä vähintään yhden vuoden kokemus musiikkialalta. Koulutukseen pyritään saamaan mukaan myös sisällöntuottajia (artistit).

 

Koulutuksen laajuus ja hinta

Koulutus toteutetaan ajalla 1.1.2017-31.12.2017. Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja hinta 600 euroa. Koulutus toteutetaan monimuotoisena.

 

Hakeminen

Haku koulutukseen on auki 4.10.-30.11.2016. Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sekä ansioluettelolla. Koulutukseen valituille ilmoitetaan viikolla 49. Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutukseen valitaan hakemusten perusteella enintään 30 opiskelijaa. Keskeisiä valintakriteerejä ovat motivaatio ja työkokemus alalta. 

 

Täytä hakulomake

Lue lisää koulutuksesta

Lue Music Finlandin juttu aiheesta

 

Lisätiedot

Jussi Kareinen, lehtori
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
jussi.kareinen@seamk.fi
040 830 4193

Liisa Tolonen, lehtori
Arcada, Kulttuurin ja viestinnän osasto
liisa.tolonen@arcada.fi
0207 699 598

 

 

Ylös / Up