Digitaalisen postinlajittelukeskuksen visualisointi (2005-2006)


Lakeuden_Levytyö_2_435.png
Visualisointisovelluksen pääikkuna

Lakeuden Levytyö

Hankkeen tavoitteena oli mallintaa digitaalinen postilajittelukeskus. Kannettavaan tietokoneeseen rakennettavalla mallilla LLT voi esittää asiakkailleen digitaalisen postikeskuksen toimintaa. Oleellista mallissa on järjestelmän lajittelukehikon, PC-pohjaisen ohjausohjelmiston sekä tietokantayhteyden, valokennojen, merkkivalojen ja nestekidenäyttöjen, lisävarusteiden eli vaa’an ja viivakoodinlukijan toiminta postinlajittelun tehostamisessa.


Mallin tarkoituksena oli tuoda asiakkaalle esiin LLT:n digitaalisen postikeskuksen tuomia lisäarvoja verrattuna kilpailijoiden tuotteisiin. Näitä ovat mm. tilansäästö, nopeutunut jakelu ja jakelutiedon automaattinen keräys. Mallin avulla tuotetta voidaan esitellä asiakkaalle tarvitsematta itse fyysistä tuotetta.

Lakeuden_Levytyö_2_435.png

Simulointimallissa oleellisia tekijöitä ovat tuotteen fyysinen rakenne ja koko sekä tuotteen toiminta. Mallin luonnissa voidaan hyödyntää LLT:n valmiita tuotemalleja. Lisäksi tuotteessa ja sen markkinoinnissa ergonomia on tärkeä osatekijä. Projektissa hankitaan tietoa myös siitä, miten simulointia voidaan hyödyntää tuotteen ergonomian suunnittelussa.

Ohjelmassa oli myös oleellista se, että se toimi haluttaessa automaattiesityksenä, jolloin se voitiin jättää esim. messuständille pyörimään. Tarvittaessa taas voitiin siirtyä manuaalitilaan esittelemään tuotetta opastetusti.
Tiedostot
Tiedostot
Karusellit
Etusivun karuselli : 1020px X 460px
Alasivun karuselli : 659px X 360px

Nostolinkit
1. Iso, alasivuilla sisältöalueella : 310px X 180px
2. Etusivun Tabisivuilla : 209px X 121px
Ylös / Up