fi/SeAMK Info

SeAMK Info

SeAMKin visio 2020: Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK - paras korkeakoulu opiskelijalle 

SeAMKissa opiskelee noin 5000 opiskelijaa, joista noin 870 on aikuisopiskelijoita. Avoimia AMK-opintoja SeAMKissa suorittaa vuosittain yli 300 henkilöä. SeAMKissa järjestetään myös maksullista täydennyskoulutusta. Vuosittain valmistuu noin 700-800 tutkintoa.

Henkilöstöä SeAMKissa on noin 380.

SeAMKin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) on vakiintunut reilun kahdenkymmenen vuoden aikana useilla mittareilla mitattuna merkittävälle tasolle suomalaisten ammattikorkeakoulujen joukossa. SeAMKin TKI-toiminta sisältää pääosin julkisin varoin rahoitetut tutkimus- ja kehittämisprojektit sekä maksullisen palvelutoiminnan.

Vuotuisen ulkopuolisen tutkimusrahoituksen määrä on noin 5 miljoonaa euroa. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan käytetään vuosittain yli 90 henkilön työpanos. 

Vuoden 2014 alusta alkaen Seinäjoen ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on ollut Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy. 

Lue uusin SeAMK News

Tutustu SeAMKin osaamisalueisiin


Painoalat ovat kytkeytyneet tiiviisti alueen elinkeinoelämään. Ne ovat sisällöltään monitieteellisiä.

SeAMKin kaikilla kuudella koulutusalalla on sekä koulutusta että tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa. Aloja ovat: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala.

Jos etsit asiantuntemusta, voit tarkistaa SeAMKin osaajat asiantuntijalistalta tai tutustua henkilökunnan viimeisimpiin julkaisuihin.

Esittelyssä ovat myös SeAMKin toimintaympäristö, eli tilat ja puitteet, joissa opiskelu ja tekeminen tapahtuu, sekä tietenkin myös oppilaitoksessa käytettyjä pedagogisia ratkaisuja.

Ylös / Up