fi/SeAMK Info/Ajankohtaista

Ajankohtaista

SeAMK Uutiset
  • Ruoka_Food_International.jpg

    Jokainen syö, mutta miten ruoka päätyy lautaselle?

    21.2.2017

    Agrologi, elintarvikeinsinööri ja restonomi – Tutustu koulutuksiin, joissa kehitetään ruoan kiertokulkua pellolta pöytään.

  • uudistuva kampus.jpg

    Kampustalon alueen rakentaminen alkaa maaliskuussa

    21.2.2017

    Seinäjoen ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysala saa uudet tilat kesällä 2018. Uusiin tiloihin muuttaa myös Kampuskirjasto, joten jatkossa eri alojen opiskelijoita on enemmän kampusalueella. Kampustalon yhteyteen tulevien uudisrakennusosien rakentaminen aiheuttaa muutoksia Kampustalon tilojen käyttöön sekä alueen pysäköintiin ja liikenteeseen mm. työmaaliikenteen kasvaessa.

  • SeAMK_sisähavainnekuva.jpg
  • B123Kansi.PNG

    Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua

    15.2.2017

    Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua -hankkeessa syntyi kuusi senioriystävällistä lounaspalvelukonseptia: 1) nopeasti edullista ja monipuolista arkiruokaa, 2) edullista kotiruokaa kodikkaassa ympäristössä, 3) viihteellistä ohjelmaa sisältävät lounaat, 4) lounas kotiin kuljetettuna, 5) kokataan yhdessä lounaat, 6) juhlavissa puitteissa fiinimmin syömään.

  • IMG_3968.jpg

    SeAMKin kansainvälinen viikko käynnistettiin juhlallisesti

    14.2.2017

    SeAMKin kansainväliselle viikolle on saapunut 90 vierasta 16 maasta ja 38 yhteistyökorkeakoulusta ympäri maailmaa. Kansainvälinen viikko juhlistaa 25-vuotiasta SeAMKia, 30-vuotista Erasmus-ohjelmaa ja 100-vuotiasta Suomea. Kansainvälisen viikon tarkoituksena on vahvistaa yhteistyötä SeAMKin ja yhteistyökorkeakoulujen välillä kaikilla kansainvälistä toimintaa edistävillä alueilla.

SeAMK TKI-uutiset
Hakutoimiston uutiset
Ylös / Up