Ollaan Framilla - 23.4.2015

Toista kertaa järjestettävä Ollaan Framilla on saanut tänä vuonna uudistetun ilmeen ja sisällön. Tapahtuma rakentuu maksuttomasta, kulttuurin täytteisestä päiväohjelmasta ja maksullisesta, mutta silti edullisesta stand-up-illasta.

 

Tutustu - Inspiroidu - Riemastu!

 

TUTUSTU erilaisiin paikallisiin musiikki-, tanssi- ja teatteriryhmiin!

INSPIROIDU monipuolisista luennoista!

RIEMASTU illan korkeatasoisesta stand-upista!

Tapahtuma on tarkoitettu niin SeAMKin opiskelijoille kuin tapahtumasta kiinnostuneille, kaikille seinäjokisille iästä riippumatta. Sekä päivä- että iltaohjelma toteutuu Seinäjoen ammattikorkeakoulun Frami F -rakennuksessa!

Ilmoittautuminen päiväohjelman luennoille on käynnissä! Katso ohjeet joko Ohjelma- tai Yhteystiedot-osiosta!

VIRALLISET JATKOBILEET!

Mitä tapahtuma olisi ilman kunnon jatkobileitä? Niko Kivelän nauruhermoja kutittelevan shown jälkeen jorataan täysillä Ravintola Karmassa! Vaikket iltatapahtumaan ehtinyt ostamaan lippua, Karmaan saa silti tulla jatkoilemaan ja pitämään hauskaa - ilmaiseksi. Älä missaa näitä bileitä!

 
Lämpimästi tervetuloa!

 

Ollaan Framilla on aktiivinen kaikissa sosiaalisen median väylissä! Seuraa tapahtumaa somessa, niin näet ensimmäisenä, mitä tapahtuu kulisseissa ja itse tapahtumassa. Seuraamalla pääset osallistumaan myös kilpailuihin, joissa palkintona on ilmaislippuja stand up-iltaan.

Instagram: @ollaanframilla, #ollaanframilla
Twitter: @ollaanframilla,
#ollaanframilla

Facebook_47x50px.png    Instagram_49x50px.png    Twitter_49x50px.png

 

 

Ollaan Framilla -logo.jpg
Ylös / Up