fi/Tutkimus & kehittäminen/Palvelutoiminta/Tekniikan alan palvelutoiminta

Tekniikan alan palvelutoiminta

Koneteknologiakeskus SeAMK

Koneteknologiakeskus SeAMK tarjoaa teknologiateollisuuden yritysten tarpeisiin räätälöityjä mittaus- ja testauspalveluja tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tueksi. Palveluissa käytetään kone- ja materiaalitekniikan laboratorioiden nykyaikaista laitekantaa. Testit toteutetaan dokumentoidusti sekä standardeja soveltaen. Esimerkkejä palveluista ovat koordinaattimittaukset, veto-, taivutus- ja puristuskokeet, materiaalitestaukset sekä protojen osien valmistus.


SeAMK Digital Factory

SeAMK Digital Factory on digitaalinen oppimisympäristö opiskelijoille ja demoympäristö yrityksille. Ympäristössä tuotteiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, testaus ja simulointi toteutetaan tuotteen elinkaaren hallinnan viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Esimerkkeinä palveluistamme ovat tuotantolinjojen ja robottisolujen simulointi, työpisteiden ergonomiasimulointi, mallinnus ja visualisointi virtuaalilaboratorio CAVEssa, konenäön sovellustestaukset, automaatiojärjestelmien (Siemens, Beckhoff, Omron) ja robotiikan (ABB, Fanuc) koulutus.


Yhteyshenkilöt: Hannu Reinilä, 040 830 4160, hannu.reinila(a)seamk.fi ja Toni Luomanmäki, 040 830 0480, toni.luomanmaki(a)seamk.fi


SeAMK Ajoneuvotekniikka

SeAMK Ajoneuvotekniikka tarjoaa monipuolisia tutkimus- ja testauspalveluja auto- ja työkonetekniikan tarpeisiin. Uudet nykyaikaiset laboratoriotilat ja monipuolinen laitekanta mahdollistavat kattavat mittaukset aina yksittäisistä komponenteista kokonaisiin ajoneuvoihin sekä hyvät puitteet erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Laboratoriohenkilökuntamme ei vierasta vaativia-kaan testaustoimeksiantoja, oli kyseessä sitten kevyt kalusto, hyötyajoneuvo tai työkone. Kysytyimpiä palveluitamme ovat ajoneuvojen tehonmittaukset ja erilaiset komponenttitestaukset.
  
Yhteyshenkilö: Jarno Arkko, 040 680 7139, jarno.arkko(a)seamk.fi


SeAMK Rakennusala

SeAMK Rakennusalalla on pitkä kokemus mittaus- ja testauspalvelujen toteutuksesta rakennus- ja rakennustuoteteollisuuden yritysten tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tueksi. Uudet laboratoriotilat antavat palvelujen tuottamiseen entistä paremmat mahdollisuudet. Rakennusosatuot-teista testaamme muun muassa ikkunoita, ovia, julkisivuelementtejä ja ontelolaattoja. Esimerkkejä palveluista ovat veto-, taivutus- ja puristuskokeet sekä erilaiset materiaali- ja olosuhdetestaukset. Lisäksi teemme joitakin laadunvarmistukseen liittyviä työmaalla toteutettavia äänen- ja läm-möneristyksen sekä tartuntalujuuden mittauksia.

Yhteyshenkilö: Veli Autio, 040 830 4162, veli.autio(a)seamk.fi


Kauhajoen alue, ota yhteyttä!

Juha.jpgKAUHAJOKI
Yritysyhteistyö ja tuotekehitys

Juha Palomäki, teknologia-asiamies

puh. 040 830 4247
juha.palomaki(a)seamk.fi

Ylös / Up