Teknologiademot on the road

Loading...

Teknologiademot on the Road -bussi toi SeAMK Tekniikan laboratoriot ja osaamisen lähelle alueen yrittäjiä keväällä ja syksyllä 2016.

SeAMK Tekniikan laboratoriot Seinäjoella ovat myös alueen yrittäjien käytössä. Kiertävän Teknologiademot on the Road -bussin avulla tarjolla olevaan osaamiseen ja kalustoon oli helppo tutustua. Bussi oli ladattu joka kierroksella eri tekniikan alan laitteistoilla, ohjelmistoilla ja demoilla. Niihin tutustumalla yrittäjillä oli mahdollisuus ideoida oman toimintansa kehittämistä.

Teknologiademot on the Road -bussissa pääsi tutustumaan muun muassa konenäkötekniikkaan, robotiikkaan, simulointiin, digitaaliseen valmistukseen, materiaalitestaukseen, ohjelmoitavien logiikoiden uusiin ominaisuuksiin sekä tietoteknisiin sovelluksiin virtuaalisessa ympäristössä.

Toteutus ja rahoitus

Näyttelybussikiertue oli osana ”Teknologiademot on the road” -hanketta, jonka toteuttajana oli Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy:n Tekniikan yksikkö ja rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Maaseuturahasto.

SeAMK_maaseutu_esrm.jpg

Lisätiedot

Teknologia-asiamies
Juha Palomäki
juha.palomaki(a)seamk.fi
puh. 040 830 4247

 

Ylös / Up