fi/Tutkimus & kehittäminen/Projektit/Projektien omia sivuja/TourEurope2 -yrittäjänvaihtohanke

TourEurope2 -yrittäjänvaihtohanke

TourEurope2 on Erasmus nuorille yrittäjille -ohjelman alainen, kaksivuotinen yrittäjävaihtohanke. Hankkeen kohdealat ovat turismi, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, ravintola- ja ruokatuotantoala. SeAMK toimii hankkeessa välittäjäorganisaationa, jonka kautta sekä uudet että kokeneet yrittäjät voivat liittyä ohjelmaan.

 

Ulkomaille yrittäjävaihtoon

Alle kolme vuotta yritystoimintaa harjoittanut tai yritystoimintaansa vasta suunnitteleva voi lähteä 1-4 kuukaudeksi yrittäjävaihtoon johonkin EU-maahan kokeneen yrittäjän mentoroitavaksi. Aloitteleva yrittäjä työskentelee kokeneen yrittäjän yrityksessä, oppii yrittäjyyteen liittyviä taitoja ja kehittää samalla omaa yritystoimintaansa. Hanke maksaa vaihtoon lähtevälle uudelle yrittäjälle matka- ja oleskeluavustusta 600 - 1000 €/kk kohdemaasta riippuen.

 

Mentoriksi uudelle yrittäjälle

Kokeneet, yli kolme vuotta yrittäjinä toimineet voivat ryhtyä isäntäyrityksiksi ulkomaisille nuorille yrittäjille. Isäntäyrittäjä saa uudelta yrittäjältä tuoreita ideoita yritystoimintaansa, verkostoituu ja kansainvälistyy.

 

Vielä ehdit

Hanke päättyy tammikuussa 2016, joten vielä ehdit liittyä mukaan joko uutena yrittäjänä tai isäntäyrittäjänä.

Hakemuksen voi jättää hankkeen www-sivulle osoitteeseen http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Uudet yrittäjät liittävät hakemukseensa CV:nsä sekä liiketoimintasuunnitelmansa. Aikaa pitää varata hakemusten käsittelyyn sekä sopivan uuden yrittäjän tai isäntäyrityksen löytämiseen 2-6 kuukautta. SeAMK välittäjäorganisaationsa auttaa hakemusten laatimisessa ja sopivan yrittäjän löytämisessä.


Lisätietoja:
Heli Simon
SeAMK liiketoiminta ja kulttuuri
e-mail: heli.simon(at)seamk.fi
puh.: 040 8304129

Ylös / Up