TKI-uutiset

 • B123Kansi.PNG
  15.2.2017 12:00

  Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua

  Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua -hankkeessa syntyi kuusi senioriystävällistä lounaspalvelukonseptia: 1) nopeasti edullista ja monipuolista arkiruokaa, 2) edullista kotiruokaa kodikkaassa ympäristössä, 3) viihteellistä ohjelmaa sisältävät lounaat, 4) lounas kotiin kuljetettuna, 5) kokataan yhdessä lounaat, 6) juhlavissa puitteissa fiinimmin syömään.

 • 26.1.2017 15:00

  Haluatko kaupallistaa idean, osaamista tai tutkimustuloksia?

  Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Seinäjoen yliopistokeskuksen yhteisen Silta kaupallistamiseen  –hankkeen tavoitteena on kehittää uudenlaisia malleja, joiden avulla tutkimustuloksia, osaamista ja uusia ideoita saadaan kaupallistettua tai muuten hyödynnettyä. Silta-hankkeen projektiryhmä etsii nyt sopivia kaupallistamisaihioita.

 • 12.1.2017 8:00

  Uusia SeAMK-julkaisuja

  Asta Heikkilä & Jenni Kulmala esittelevät julkaisussaan innovatiivisia, sosiaali- ja terveysalan työtä kehittäviä menetelmiä ja käytäntöjä. Timo Toikon ym. raportissa kerrotaan, millaisilla toimintamalleilla voidaan tukea nuorten koulunkäyntiä. Juha-Matti Päivölä ym. puolestaan esittelevät Pk-Inno -hankkeessa luotua ammattikorkeakoulujen ja yritysten yhteistyön toimintamallia.

 • IMG_3481.JPG
  13.12.2016 12:00

  Hyvinvointia ja innovaatioita monialaisesti ja raja-aitoja madaltaen

  Seinäjoen ammattikorkeakoulun neljäs kokoomajulkaisu julkistettiin juhlallisissa merkeissä maanantaina 12.12. järjestetyssä tilaisuudessa. Kyseessä on jälleen mittava poikkileikkaus SeAMKin opetuksen, tutkimuksen ja kehittämisen teemoista.

 • 1.12.2016 8:00

  Videoilla itseohjautuvuutta ja tiedonhakutaitoja

  Lehtori Virpi Maijala (SeAMK) ja yliopettaja Hanna-Leena Melender (VAMK) ovat yhteistyössä kehittäneet näyttöön perustuvan hoitotyön opetusta ja tuottaneet kaksi opetusvideota tutkimustiedon hakemisesta.

 • 2.11.2016 15:00

  SeAMK mukana laajassa tutkimuksessa, joka kartoittaa ikääntyneiden ihmisten tilannetta Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Västerbottenissa – tavoitteena on myötävaikuttaa hyvään elämään

  Marraskuussa 20 000 ikäihmistä Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Västerbottenissa saa vastattavakseen kyselylomakkeen, jonka tarkoituksena on selvittää heidän terveyttään ja elinolosuhteitaan. Tutkimustulosten avulla halutaan myötävaikuttaa sosiaali- ja vanhustenhuollon kehittämiseen Merenkurkun alueella.

 • Hoivan arvoiset.PNG
  14.10.2016 12:00

  Hoivapolitiikan vaietut kysymykset esillä uudessa kirjassa

  Hiljattain julkaistu Hoivan arvoiset –monografia nostaa esille hoivapolitiikan vaiettuja tai väisteltyjä kysymyksiä ja toteaa, että vaiva ja vanhuus tulisi ymmärtää taloudellisten mittareiden sijasta eettisenä kysymyksenä. Teoksen taustalla on Seinäjoen ammattikorkeakoulussa sekä Tampereen ja Helsingin yliopistoissaeri tieteenaloilla vaikuttavien hoivatutkijoiden yhteisö.

 • A24.PNG
  12.10.2016 14:50

  A new publication: Subjective wellbeing in regional contexts

  This publication, Subjective Wellbeing in Regional Contexts, consists of five articles, which are written by scholars from Estonia, Germany, Romania, and Finland. Most of the authors have been cooperating already for years in the field of research and development within the EU funded programs. This cooperation has offered chances to exchange ideas about wellbeing, which resulted in this publication.

 • Tiboriin_tutustumassa.jpg
  28.9.2016 12:00

  SeAMKista oppia Euroopan maaseutualueiden digitalisaatiolle

  Maaseutualueiden digitaalisuuden parantamiseen perehtyneitä asiantuntijoita ympäri Euroopan vieraili SeAMKissa syyskuun puolivälissä. Interreg Europe ERUDITE -hankkeen vierailijat tutustuivat SeAMK Tekniikan uuteen teollisen internetin laboratorioon, Tiboriin, sekä digitaalisen suunnittelun ja valmistuksen oppimisympäristöön, Digital Factoryyn.

 • IMG_5871.JPG
  14.9.2016 8:04

  SeAMKiin best paper yrittäjyyskasvatuspäivillä

  Opettajan yritysyhteistyöaktiivisuuden ja organisaation tuen merkitys yrittäjyyden opettamisessasai parhaan paperin palkinnon YKTT2016-päivillä Jyväskylässä. Ykköskirjoittajana Sanna Joensuu-Salo, muut kirjoittajat Kirsti Sorama ja Elina Varamäki (SeAMK), Heikki Hannula (HAMK), Elena Ruskovaara, Minna Hämäläinen ja Timo Pihkala (LUT).

Edellinen 1 2 3 ... 19 20 21Seuraava
Ylös / Up