TKI-uutiset

 • Tiboriin_tutustumassa.jpg
  28.9.2016 12:00

  SeAMKista oppia Euroopan maaseutualueiden digitalisaatiolle

  Maaseutualueiden digitaalisuuden parantamiseen perehtyneitä asiantuntijoita ympäri Euroopan vieraili SeAMKissa syyskuun puolivälissä. Interreg Europe ERUDITE -hankkeen vierailijat tutustuivat SeAMK Tekniikan uuteen teollisen internetin laboratorioon, Tiboriin, sekä digitaalisen suunnittelun ja valmistuksen oppimisympäristöön, Digital Factoryyn.

 • IMG_5871.JPG
  14.9.2016 8:04

  SeAMKiin best paper yrittäjyyskasvatuspäivillä

  Opettajan yritysyhteistyöaktiivisuuden ja organisaation tuen merkitys yrittäjyyden opettamisessasai parhaan paperin palkinnon YKTT2016-päivillä Jyväskylässä. Ykköskirjoittajana Sanna Joensuu-Salo, muut kirjoittajat Kirsti Sorama ja Elina Varamäki (SeAMK), Heikki Hannula (HAMK), Elena Ruskovaara, Minna Hämäläinen ja Timo Pihkala (LUT).

 • B118.png
  5.9.2016 15:30

  Selvitys ammattikorkeakoulujen TKI-ympäristöjen ja -infrastruktuurien avoimuudesta

  Raportti käsittelee ammattikorkeakoulujen tutkimusympäristöjä ja -infrastruktuureja sekä niiden avoimuuden politiikkoja. Päämääränä on ollut saada aikaan kokonaiskuva ammattikorkeakoulujen erilaisista TKI-ympäristöistä ja sitä kautta edistää niiden hyödyntämistä myös ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

 • poyroot_1.jpg
  27.5.2016 14:00

  Opas omistajanvaihdosherättelyyn

  SeAMKin koordinoimassa kansainvälisessä BTAR-hankkeessa on kokeiltu erilaisia omistajanvaihdosten herättelytoimenpiteitä. Testausten tuloksista on koottu englanninkielinen opas, joka esittelee käytännön keinojen lisäksi omistajanvaihdosherättelyn ideaalimallin. Suomessa testatuista herättelytoimista mukana ovat esimerkkinä mm. Pöyrööt-sarjakuvat, joiden avulla arkaan aiheeseen voi herätellä huumorin kautta.

 • A23.PNG
  27.5.2016 13:20

  Ruokailuympäristöllä ja ruoan värillä on väliä

  Lue uusimmasta SeAMK tutkimusjulkaisusta, miten ruokailuympäristö ja ruoan väri vaikuttavat.

 • B117.PNG
  26.5.2016 13:00

  Elinkeinotoimien kehittämisellä elinvoimaa kuntiin

  Kunnalliset elinkeinopalvelut ovat perinteisessä yrittäjyysmaakunnassakin olennainen osa yrittäjyyden ekosysteemiä.

 • 20.5.2016 15:00

  Käytännön apua liiketoiminnan sähköistämiseen ja digitalisaation mahdollisuuksiin

  SeAMKissa on juuri käynnistynyt kaksi digi-hanketta, joista toinen keskittyy palvelualan mikroyritysten tukemiseen ja toinen opastaa ja kouluttaa teollisuuden yrityksiä erilaisissa digitaalisissa ratkaisuissa.

 • C10.PNG
  10.5.2016 9:20

  Opi portugalia espanjan avulla

  Dosentti, FT Ilpo Kempas (SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri) on julkaissut FT João Veloson (Porton yliopisto) kanssa SeAMK:n oppimateriaaleja-sarjassa teoksen Espanjan kautta portugaliin: Kontrastiivinen katsaus iberoromaaniseen lähisukukieleen opiskelun tueksi.

 • TeollisenInternetinLabraKuva.jpg
  10.5.2016 9:00

  Äänestä SeAMK Digital Factory vuoden digitaalisuuden edistäjäksi

  AMK-kärjet kilpailun teemana on TKI digitaalisuutta edistämässä. Äänestysaika päättyy tiistaina 17.5.

 • B116.PNG
  4.5.2016 12:02

  AB Seinäjoki - kohti agrobiotalouden innovaatioita ja liiketoimintaa

  AB Seinäjoki - Agrobiotalous Seinäjoki -valmisteluhankkeen tavoitteena on ollut rakentaa biotalouden toimijoille osaamisperusta ja toimintaympäristö, joiden avulla voidaan lähteä luomaan uutta ja kannattavaa liiketoimintaa. AB Seinäjoki: Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä.

Edellinen 1 2 3 ... 19 20 21Seuraava
Ylös / Up