fi/SeAMK Info/Ajankohtaista/Uutiset/Jokainen syö, mutta miten ruoka päätyy lautaselle?

Uutiset

Jokainen syö, mutta miten ruoka päätyy lautaselle?

Ruoka_Food_International.jpg
21.2.2017 12:00

Agrologi, elintarvikeinsinööri ja restonomi – Tutustu koulutuksiin, joissa kehitetään ruoan kiertokulkua pellolta pöytään.

Restonomi >>
Opiskelusi punaisena lankana on ruoka. Perehdyt ravitsemukseen, ruokapalvelujen kehittämiseen ja liiketoimintaan. SeAMKista valmistunut restonomi ei epäröi vastuunottamista johtaessaan tiimiään kohti herkullisia makunautintoja. Hallitset ruokakokemuksen, ruoan terveellisyyden, turvallisuuden ja taloudellisuuden. Restonomiopinnoissa haluammekin sinun voivan ottaa haltuun koko ruokaketjun pellolta pöytään.

Elintarvikeinsinööri >>
Tutustut ruoan raaka-aineisiin ja kehität uusia tuotteita. Ehkä olet seuraavan härkiksen tai nyhtökauran keksijä? Tai uuden jäätelön, oluen, makkaran tai muun valmisruoan kehittäjä? Hyvin varustellut laboratoriot, koetehdas ja tuotantolaitostason opiskelutilat muodostavat kolmikon, jossa on mahdollista niin mikrobikasvatus, tuotekehitys kuin elintarvike- ja kemialliset analyysitkin. Bioreaktorit, lämpökaapit ja koeputket odottavat jo sinua.

Agrologi >>
Opiskeluasi rytmittävät eläinten lisääntymiskierto sekä vuodenajat kasvu- ja korjuukausineen pelloilla ja metsissä. Opinnot koostuvat kasvi- ja kotieläintuotannosta, teknologiasta, liiketoiminnasta, metsätaloudesta sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta. Opiskelet ruoan tuotantoa, sen taloudellisuutta, laatua, ympäristöasioita ja markkinointia. Monipuolinen opetusmaatila Ilmajoki Kampuksella tarjoaa hyvät puitteet käytännön opiskelullesi.

Videolla väläyksiä opintojen arjesta

Restonomin, elintarvikeinsinöörin ja agrologin koulutukset ovat mukana kevään yhteishaussa 15.3.–5.4.2017. Lue lisää hausta www.seamk.fi/haku 

 

Ylös / Up