fi/Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua

Yrityksille ja yhteisöille

TKI-uutiset

Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua

B123Kansi.PNG
15.2.2017 12:00

Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua -hankkeessa syntyi kuusi senioriystävällistä lounaspalvelukonseptia: 1) nopeasti edullista ja monipuolista arkiruokaa, 2) edullista kotiruokaa kodikkaassa ympäristössä, 3) viihteellistä ohjelmaa sisältävät lounaat, 4) lounas kotiin kuljetettuna, 5) kokataan yhdessä lounaat, 6) juhlavissa puitteissa fiinimmin syömään.

Katariina Perttula, Tuija Pitkäkoski & Hillevi Eromäki. 2017. Arkiruokailua ja fiiniä ateriointia: senioriaterioista liiketoimintaa ja elämänlaatua -hanke: loppuraportti. Seonäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 123.

Senioriaterioista liiketoimintaa ja elämän laatua -hankkeen tavoitteena oli luoda uudenlaisia palvelukonsepteja kasvavan senioriväestön lounasateriointiin. Hankkeessa selvitettiin, miten kaupallisten, julkisten ja yhteisöllisten toimijoiden kanssa yhteistyössä voidaan luoda uudenlaisia senioriystävällisiä lounaspalvelukonsepteja, jotka vastaavat seniori-ikäisten palveluodotuksia, lisäävät ikäihmisten hyvinvointia ja luovat uutta liiketoimintaa myös lounaspalveluyrittäjille.

Senioriystävällisiä lounaspalvelukonsepteja syntyi hankkeen aikana yhteensä kuusi. Nämä olivat 1) nopeasti edullista ja monipuolista arkiruokaa, 2) edullista kotiruokaa kodikkaassa ympäristössä, 3) viihteellistä ohjelmaa sisältävät lounaat, 4) lounas kotiin kuljetettuna, 5) kokataan yhdessä lounaat, 6) juhlavissa puitteissa fiinimmin syömään. Palvelukonsepteista laaditut palvelukortit löytyvät linkistä: https://issuu.com/senioriateria/docs/senioriateria_lounaspavelukonsepti_


ISBN 978-952-7109-60-1 (PDF)

 

Ylös / Up