Avoimen iltamat tiistaina – asiaa palautumisesta ja stressin vähentämisestä | SeAMK

Avoimen iltamat tiistaina – asiaa palautumisesta ja stressin vähentämisestä

Kuvassa vaaleahiuksinen nainen nojaa seinään
Kaisa Jaakkola

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään nyt kymmenennen kerran tiistaina 20.8. kello 17 – 20 Kampustalolla, Seinäjoki-salissa (Kampusranta 35, Seinäjoki).

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston toimijat sekä SeAMK Avoin AMK. Tapahtuman pääpuhujana klo 18-20 on hyvinvointivalmentaja, tietokirjailija Kaisa Jaakkola. Kaisa ja hänen tiiminsä on valmentanut vuosien varrella yli 40 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia. Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: ravitsemuksesta, liikkeestä, levosta, mielestä, luonnosta ja ihmissuhteista. Tilaisuuden juontaa tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen Tampereen yliopistosta.

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tilaisuudessa pohditaan, miten vähentää stressiä ja saada voimavaroja arkipäivän mylläkkään.

“Puolet suomalaisista työikäisistä ei osaa tai ehdi palautua riittävästi arkipäiväisestä aherruksestaan. Palautumisesta 95 % tapahtuu unen aikana, jatkaa Jaakkola. Siksi on tärkeää tietää mitkä asiat vaikuttavat uneen ja miten”, Kaisa Jaakkola johdattaa aiheeseen.