Ensimmäinen SeAMK Winter School finaaliin | SeAMK

Ensimmäinen SeAMK Winter School finaaliin

kategoria: Hakijalle

Historian ensimmäinen SeAMK Winter School toteutettiin viikoilla 6–7. Intensiivijakson aiheena oli tänä vuonna ´Better Business by Design´, johon kuului esimerkiksi luentoja palvelumuotoilusta, asiakaskokemuksesta ja liiketaloudesta pohjoismaissa.

Saksalaiset Pauline Spree, Lea-Marie Heim, Sebastian Pompe, Sabrina Schieder ja Lena Böswald ovat tyytyväisiä kahden viikon jaksoonsa Seinäjoella. He kaikki opiskelevat SeAMKin yhteistyöammattikorkeakoulu Würzburg-Schweinfurtissa. Heidän mukaansa SeAMKissa opiskelu on rentoa ja mukavaa.

Opiskelijat toteuttivat ryhmissä Ähtärin eläinpuistolle suunnitelman, jossa pureuduttiin esimerkiksi hiljaisen sesongin ohjelmaan, markkinointiin ja kansainvälisten vieraiden houkuttelemiseen. Projekti Ähtärin eläinpuiston kanssa oli heidän mielestään todella mielenkiintoinen.

– Oli hienoa päästä käymään eläinpuistossa. Valitettavasti emme päässeet vielä näkemään pandoja.

Parasta opintojaksolla on opiskelijoiden mielestä ollut ylipäätään tutustuminen Suomeen, tehty projekti eläinpuistolle sekä omatoimisesti toteutettu roadtrip-henkinen viikonloppumatka Ouluun.

– Tekeminen on ollut mukavan käytännönläheistä opintojakson aikana. Hyvä, kun saadaan tehdä oikealle yritykselle suunnitelmaa, eikä opiskella pelkkää teoriaa, kiittelevät opiskelijat.

Opiskelijoille järjestettiin myös vapaa-aikana esimerkiksi tutustumista Suomen luontoon, mihin kuului mm. makkaranpaistoa laavulla.

Opintojaksolla oli yhteensä 50 opiskelijaa 7 SeAMKin yhteistyökorkeakoulusta. Winter School on tarkoitus järjestää vuosittain.