Tulevaisuuden työ sosiaali- ja terveysalalla -työpaja | SeAMK

Tulevaisuuden työ sosiaali- ja terveysalalla -työpaja

Kutsumme sinut pohtimaan kanssamme työpajaan, millaista on työ sosiaali- ja terveysalalla tulevaisuudessa, kun digitalisaatio ja asiakkaan valinnanvapaus muuttavat vanhoja toimintatapoja. Työpaja kokoaa yhteen erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri sektoreilta. Työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua muihin lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa toimiviin osaajiin sekä osallistua uusien monitoimijaisten kehittämisyhteistyömallien ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun vuoksi osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ma 3.12.2018 mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille sote-alan ammattilaisille, esimiehille, asiantuntijoille, opettajille, opiskelijoille sekä sote-palveluja käyttäville kansalaisille. Tervetuloa!

Tilaisuus: Tulevaisuuden työ sosiaali- ja terveysalalla -työpaja
Aika: 17.12.2018 klo 12.00–16.00
Paikka: Muotoilukeskus MUOVA – Wolffintie 36 F11, 65200 Vaasa

 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Lisätietoa: Marianne Laurila marianne.laurila(a)vamk.fi ja Virpi Maijala virpi.maijala(a)seamk.fi

Työpaja järjestetään osana Sote-Peda 24/7 -hanketta, joka on 22 ammattikorkeakoulun ja 2 yliopiston muodostama konsortio. Hanketta koordinoi Laurean ammattikorkeakoulu. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa monialaista osaamista eri alojen opiskelijoiden, opettajien ja ammattilaisten kanssa sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisuuden kehittämisessä.