Global Master Schoolissa kehitettiin uusia ideoita paikalliselle yritykselle | SeAMK

Global Master Schoolissa kehitettiin uusia ideoita paikalliselle yritykselle

kategoria: Hakijalle
Paul Bachmann ja Justin Sanders.

SeAMKissa järjestetty Global Master School -opintojakso kokosi yhteen 24 opiskelijaa yhteistyökorkeakouluista Yhdysvalloista Missourin yliopistosta ja Saksasta Aschaffenburgin ammattikorkeakoulusta Seinäjoelle 18.–26.11.2017.

Intensiivikurssin aikana opiskelijat tekivät Helatukku-yritykselle kehittämissuunnitelmia eri toimintoihin. He kehittelivät esimerkiksi suunnitelmia vaikuttajamarkkinointiin ja B2B-markkinointiin. Osalle opiskelijoista yritysyhteistyö opintojaksoilla oli uutta.

Aschaffenburgin ammattikorkeakoulun maisteriopiskelija Paul Bachmann oli tyytyväinen kurssin teemaan ja opiskelutapaan.

“Saimme vapaat kädet uusien ideoiden luomiseen, mikä oli mahtavaa. Yrityksen henkilökuntaa kävi viikon aikana tapaamassa meitä, jolloin saimme kysellä lisätietoa toimeksiannoista”, hän kertoo.

Maisteriopiskelija Justin Sanders Missourin yliopistosta oli myös tyytyväinen opintojaksoon.

“En ole tehnyt aiemmin opintojaksoilla toimeksiantoja yrityksille. Mielestäni tämä oli hyvä tapa oppia uutta käytännönläheisesti”, hän kertoo.

He olivat myös tyytyväisiä siihen, että ryhmät oli muodostettu monikulttuurisesta näkökulmasta.

“Opin monia uusia tapoja tehdä asioita, ja sain tutustua uusiin ihmisiin. Luennot olivat myös mielenkiintoisia”, Sanders kertoo.

Opiskelijoille järjestettiin myös vapaa-ajan toimintaa, esimerkiksi saunomista, retkeilyä laavulla ja makkaranpaistoa. He myös tutustuivat Kyrö Distillery Companyyn Isossakyrössä.

“Haluamme kiittää kaikkia Global Master Schoolin järjestäjiä, kaikki sujui todella hyvin ja viikko Seinäjoella oli antoisa”, kiittelevät opiskelijat.