Hae maksutta toimisto- ja luokkatilojen kalusteita sekä muuta irtaimistoa (8.10.2018 klo 12.00–14.00, Keskuskatu 32 E Seinäjoki )

kategoria: SeAMK Info

Seinäjoen ammattikorkeakoulun toiminta Keskuskatu 32:n (ns. vanha lääninsairaala) kiinteistössä on päättymässä. Tarjoammekin kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden noutaa tiloissa vielä olevia toimisto- ja luokkatilojen kalusteita sekä muuta irtaimistoa maksutta seuraavasti:

  • Tavaroita voi noutaa vanhan sairaalan kiinteistöstä (Keskuskatu 32 E, Seinäjoki) maanantaina 8.10.2018 kello 12.00–14.00.
  • Tavaroita ei voi varata, eikä niistä toimiteta etukäteen kuvia tai tarkempia mitta- ym. tietoja. Tavaroihin ei myöskään ole mahdollista tutusta etukäteen.
  • Tavarat luovutetaan siinä kunnossa kuin ne ovat noutohetkellä. Tavaroilla ei ole takuuta, eikä niitä ole mahdollista palauttaa.
  • Tavaroiden noutajien tulee itse huolehtia niiden irrottamisesta/purkamisesta (huom. mahdollisten työkalujen tarve), kantamisesta, pakkaamisesta ja pois kuljettamisesta. Rakennuksessa on kaksi hissiä, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että osa kalusteista voi olla liian suurikokoisia ja/tai painavia hissillä kuljetettavaksi.
  • Niin rakennuksessa kuin piha-alueella liikuttaessa on ehdottomasti noudatettava varovaisuutta ja vahtimestarien antamia ohjeita. Huomioittehan myös, ettei tilapäinenkään pysäköinti saa häiritä liikennettä piha-alueella.