Avoimen AMK:n nonstop-verkko-opinnot | SeAMK.fi

Avoimen AMK:n nonstop-verkko-opinnot

SeAMKin avoimen AMK:n nonstop -verkko-opinnot tarjoavat mahdollisuuden suorittaa opintoja joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomasti!

Nonstop -verkko-opintojaksot

  • voi aloittaa joustavalla aikataululla (opintojakson toteutusaika huomioiden)
  • voi suorittaa itsenäisesti opintojaksolla annettujen suoritusohjeiden mukaisesti
  • ovat avoimia kaikille ja
  • toteutetaan avoimena ammattikorkeakouluopetuksena (avoin AMK).

Opinnot pääsee aloittamaan noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Tarkemmat tiedot nonstop verkko-opintojaksojen toteutus- ja ilmoittautumisajoista, tavoitteista ja sisällöistä löytyy opintojaksokuvauksista (alla). Myös linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy opintojakson tietojen yhteydestä. Opintojen hinta on 10 euroa/opintopiste.

Lisätiedot: jatkuva.oppiminen@seamk.fi

Nonstop-opintojaksot maksuttomia elo-syyskuun ajan

Kun ilmoittaudut 1.8.-30.9.2023 välisenä aikana lukuvuonna 2023-2024 järjestettäviin avoimen AMK:n nonstop verkko-opintoihin, opintomaksua ei veloiteta. Laajenna osaamistasi ja tule mukaan joustavasti nonstop-periaatteella!

Maksuttomuus koskee vain avoimen AMK:n nonstop verkko-opintoja. Nonstop verkko-opinnot on merkitty avoimen AMK:n yksittäisten opintojaksojen liitännäiseen oranssilla nonstop-tunnisteella. Löydät nonstop verkko-opintojaksot myös kootusti alapuolelta. Maksuttomuus ei koske muita avoimen AMK:n opintoja, kuten muita yksittäisiä opintojaksoja, polkuopintoja tai osaamiskokonaisuuksia.

Nonstop verkko-opintojaksot

Sosiaali- ja terveysalan nonstop verkko-opintojaksot