Avoimen iltamat -webinaari 17.8.2021 | SeAMK

Avoimen iltamat -webinaari 17.8.2021

Mistä ilo ja into syntyvät?

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tänä syksynä tapahtuma järjestettiin webinaarina tiistaina 17.8. ja tilaisuuteen ilmoittautui noin 140 kuulijaa. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Avoimen iltamien teemana tänä vuonna oli Mistä ilo ja into syntyvät?

Tapahtuman pääpuhujana toimi tietokirjailija, pappi, hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs Jaakko Heinimäki teemalla Mistä ilo ja into syntyvät. Jaakkoa pidetään terävänä sanankäyttäjänä, joka osaa yhdistää syvällisen ja pinnallisen. Hänen luentonsa antavat ajattelemisen aihetta ja ovat samalla hauskoja. Tilaisuuden juonsi Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Jaakko Hallila.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston toimijat sekä SeAMK Avoin AMK.

Opintoja jokaisen makuun – uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin? Tai haluatko muutoin kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen opetuksen tarjonta. Avoimen iltamissa pääset tutustumaan usean eri organisaation opintotarjontaan. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa – jokaiselle jotakin.