Avoimen iltamat 17.8.2021 | SeAMK

Avoimen iltamat 17.8.2021

Mistä ilo ja into syntyvät?

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään tiistaina 17.8. klo 17.00-20.00 Frami F -kampuksella, auditoriossa 128 (Kampusranta 11, Seinäjoki). Avoimen iltamien teemana tänä vuonna on Mistä ilo ja into syntyvät?

Tapahtuman pääpuhujana klo 18-20 on tietokirjailija, pappi, hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs Jaakko Heinimäki. Jaakkoa pidetään terävänä sanankäyttäjänä, joka osaa yhdistää syvällisen ja pinnallisen. Hänen luentonsa antavat ajattelemisen aihetta ja ovat samalla hauskoja. Tilaisuuden juontaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Jaakko Hallila.

Opintoja jokaisen makuun – uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin? Tai haluatko muutoin kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen opetuksen tarjonta. Avoimen iltamissa pääset tutustumaan usean eri organisaation opintotarjontaan. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa – jokaiselle jotakin.

Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston ja SeAMKin avoimen ammattikorkeakoulun toimijat ovat paikalla klo 17.00 eteenpäin kertomassa alueen laajasta koulutustarjonnasta.

Tule tutustumaan tarjontaan ja kuulemaan samalla vinkit mistä ilo ja into syntyvät!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston toimijat sekä SeAMK Avoin AMK.

Löydät esitteen myös täältä!

Avoimen iltamat järjestetään hybriditilaisuutena – voit ilmoittautua osallistujaksi livetapahtumaan tai voit seurata tapahtumaa etänä. Tilaisuuteen voidaan ottaa paikan päällä rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.8. mennessä.

Etätapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki sähköpostiin noin vuorokautta ennen tapahtuman ajankohtaa. Noudatamme tapahtumassa tarkasti yleisiä koronaohjeita. Saavu tapahtumaan vain täysin terveenä, tarvittaessa tapahtumaa on mahdollisuus seurata myös etänä.