Monialainen Green Care 10 op (2022) | SeAMK

Monialainen Green Care 10 op (2022)

Green Care -osaamiskokonaisuudessa opit perusteet Green Care -toiminnasta ja siitä, miten luonto meihin vaikuttaa. Luonnon hyvinvointivaikutuksia tavoitteellisesti ja ammatillisesti hyödyntävä Green Care sopii täydentämään osaamista ja amk-opintoja eri aloilta, esimerkiksi osana luonnonvara-, sosiaali- ja terveys- tai liiketoiminta-alan tutkintoa, sekä avoimen AMK:n kautta työelämän tarpeisiin. Koulutuksessa perehdyt myös Green Care -toiminnan edellytyksiin sekä Green Care -palveluiden tuottamiseen oman ammatillisuuden pohjalta. Koulutus täyttää Green Care Finlandin laatumerkkien edellyttämän teoreettisen osaamisvaatimuksen.

Koulutuksen toteutus

Opinnot toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, sisältäen verkkoluentoja ja soveltavia etätehtäviä. Verkko-opetuksessa hyödynnetään Moodle-oppimisympäristöä. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään riittäviä tietoteknisiä valmiuksia. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen ja opintosuoritusotteen.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille luonnon hyvinvointivaikutuksista ja Green Care -toiminnasta kiinnostuneille täydentämään omaa osaamista esimerkiksi luonnonvara-, sosiaali- ja terveys- tai liiketoiminta-alalta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii SeAMK tuntiopettaja Soila Huhtaluhta.

Koulutuksen sisältö ja lähipäivät

Green Care -toiminta ja luonnon hyvinvointivaikutukset 5 op

  • Opintojakso toteutetaan verkko-opetuksena
  • Ajankohta: 20.9.-31.12.2022 (aloitusinfo tiistaina 20.9.2022, klo 18)

Green Care -palvelut ja –yrittäjyys 5 op

  • Opintojakso toteutetaan verkko-opetuksena
  • Ajankohta: 16.1.2023 – päättyy toukokuussa 2023

Tutustu tarkemmin opetussuunnitelmaan! Opetussuunnitelmasta löydät tarkemmat tiedot opintojaksojen tavoitteista ja sisällöistä.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutuksen laajuus on 10 opintopistettä. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2023.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 100 euroa. Opintomaksu laskutetaan koulutuksen alkaessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen 2.5.2022 (klo 8.00) – 4.9.2022 (klo 23.59). Opiskelijat valitaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokonaisuuteen voidaan ottaa 60 opiskelijaa.

Koulutukseen liittyvät kysymykset

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautuneille lähetetään tieto opiskelijaksi hyväksymisestä viimeistään 7.9.2022. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee vahvistaa koulutuspaikka 14.9.2022 mennessä. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen osallistuminen on sitova ja opiskelija sitoutuu maksamaan koulutuksen hinnan (100 €), joka laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli opiskelija ei ota koulutuspaikkaa vastaan, ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi.

Mikäli peruutus tehdään paikan vastaanottamisen jälkeen tai opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitamme koko opintomaksun.

Peruutuksen voi tehdä myös ilmoittautumisaikana (4.9.2022 mennessä) sähköpostiin lähetetyn ilmoittautumisvahvistuksen yhteydestä löytyvällä peruutustoiminnolla tai sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi. Tällöin opintomaksua ei peritä.

 

SeAMK pidättää oikeudet muutoksiin.