Urheilujohtaminen 15 op (syksy 2023) | SeAMK.fi

Urheilujohtaminen 15 op (syksy 2023)

Oletko kiinnostunut urheiluliiketoiminnasta? Kuuluuko työhösi urheilujohtaminen nyt tai tulevaisuudessa?  

Urheilujohtamisen (15 op) koulutuksessa perehdytään urheiluliiketoiminnan yhteiskunnalliseen merkitykseen, taloudellisiin erityispiirteisiin sekä tutustutaan lainsäädännöllisiin näkökulmiin, urheilumarkkinointiin, sponsorointiin, henkilöbrändäykseen ja urheiluteknologiaan.

Kouluttajina toimivat SeAMKin urheilujohtamiseen erikoistuneet lehtorit.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, joihin sisältyy aikaan sidottua etäopetusta (erikseen määriteltyinä päivinä klo 17.15-21). Osallistujalla tulee olla kohtuulliset tietokoneen käyttötaidot sekä käytössään verkkoyhteys. Oppimisalustana käytetään Moodlea.

Koulutuksen laajuus on 15 opintopistettä. Kaikki osaamiskokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen ja opintorekisteriotteen. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää urheilujohtamiseen liittyvää osaamista. Opinnot eivät edellytä aiempaa kokemusta urheilujohtamisesta.

Koulutuksen sisältö ja etäopetuspäivät

 • Urheiluliiketoiminta, 5 op
  • ma 18.9. klo 17.15-21
  • to 21.9. klo 17.15-21
  • ma 2.10. klo 17.15-21
  • ti 3.10. klo 17.15-21
  • ma 23.10. klo 17.15-21
 • Urheilumarkkinointi, 3 op
  • to 16.11. klo 17.15-21
  • ma 27.11. klo 17.15-21
  • to 30.11. klo 17.15-21
  • to 14.12. klo 17.15-21
 • Urheilijan brändin rakentaminen, 2 op (verkkototeutus, kevät 2024)
 • Urheiluteknologia ja digitalisaatio, 5 op (sisältää aikaan sidottua etäopetusta, kevät 2024)

Opintojaksojen aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Opetussuunnitelmasta löydät tarkemmat tiedot opintojaksojen osaamistavoitteista, sisällöistä ja suoritustavoista. Tutustu opetussuunnitelmaan!

Koulutuksen hinta

Koulutuksen (15 op) hinta on 150 euroa. Opintomaksu laskutetaan koulutuksen alkaessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Lisätiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi.

Voit tilata sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen Pepistä osaamiskokonaisuuden aikana. Allekirjoitusten varmentamiseen käytämme Digi- ja väestötietoviraston (ent. Väestörekisterikeskuksen / VRK) myöntämää varmennetta, joka takaa sähköisen allekirjoituksen aitouden. Sähköisen dokumentin vastaanottaja voi tarkistaa todistuksen aitouden ja muuttumattomuuden vaivattomasti SeAMKin validointipalvelussa.  

Osaamiskokonaisuuden jälkeen löydät opintosuorituksesi myös Oma opintopolku -palvelusta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tieto opiskelijaksi hyväksymisestä. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee vahvistaa koulutuspaikka 12.9.2023 mennessä. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen osallistuminen on sitova ja opiskelija sitoutuu maksamaan koulutuksen hinnan (150 €), joka laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli opiskelija ei ota koulutuspaikkaa vastaan, ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi. 

Mikäli peruutus tehdään paikan vastaanottamisen jälkeen tai opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitamme koko opintomaksun. 

Peruutuksen voi tehdä myös ilmoittautumisaikana 31.8.2023 mennessä sähköpostiin lähetetyn ilmoittautumisvahvistuksen yhteydestä löytyvällä peruutustoiminnolla tai sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi. Tällöin opintomaksua ei peritä.  

 

SeAMK pidättää oikeudet muutoksiin.