Verkkoliiketoiminta 11 op (syksy 2023) | SeAMK.fi

Verkkoliiketoiminta 11 op (syksy 2023)

Onko verkkonäkyvyys osa työtäsi nyt tai tulevaisuudessa? Haluatko yrityksesi esiintyvän edukseen verkossa?  

Verkkoliiketoiminta 11 op -koulutuskokonaisuus antaa eväät tehdä bisnestä verkossa.  Koulutuksessa tutustut mm. uusien teknologioiden ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin liiketoiminnassa sekä opit tuottamaan toimivat verkkosivut ja sähköisen kaupankäynnin periaatteet. Koulutus starttaa syyskuussa 2023. 

Kouluttajina toimivat SeAMKin verkkoliiketoimintaan erikoistuneet lehtorit.   

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan avoimina ammattikorkeakouluopintoina. Koulutus toteutetaan pääosin hybridiopetuksena (etä- ja lähiosallistumismahdollisuus). Ensimmäinen opintojakso on suoritettavissa itsenäisesti verkko-opintoina. Kevään 2024 opintojaksot sisältävät aikaan sidottua etäopetusta erikseen ilmoitettuina ajankohtina klo 17.15–21.00 arki-iltaisin tai lauantaisin päivällä (lauantaiopetusta Verkkoliiketoiminta 6 op-opintojaksossa).

Osaamiskokonaisuuden alussa toteutetaan orientaatio verkon välityksellä. Verkko-opintojen onnistuminen edellyttää, että opiskelijalla on käytössään tietokone, web-kamera ja headset (tai mikrofoni ja kaiuttimet). Oppimisalustana käytetään Moodlea. 

Koulutuksen laajuus on 11 opintopistettä. Kaikki osaamiskokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen ja opintorekisteriotteen. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tutustua verkkoliiketoimintaan ja kehittää osaamistaan. Opinnot eivät edellytä aiempaa kokemusta verkkoliiketoiminnasta.

Koulutuksen sisältö

  • Liiketoiminnan digitalisaatio 3 op (verkossa itsenäisesti opiskellen; syksy 2023)
  • Verkkosivujen tuottaminen 2 op (sisältää aikaan sidottua verkko-opetusta; kevät 2024)
  • Verkkoliiketoiminta 6 op (sisältää aikaan sidottua verkko-opetusta; kevät 2024)

Opintojaksojen aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Opetussuunnitelmasta löydät tarkemmat tiedot opintojaksojen osaamistavoitteista, sisällöistä ja suoritustavoista. Tutustu opetussuunnitelmaan!

Koulutuksen hinta

Koulutuksen (11 op) hinta on 110 euroa. Opintomaksu laskutetaan koulutuksen alkaessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Lisätiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi 

Voit tilata sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen Pepistä osaamiskokonaisuuden aikana. Allekirjoitusten varmentamiseen käytämme Digi- ja väestötietoviraston (ent. Väestörekisterikeskuksen / VRK) myöntämää varmennetta, joka takaa sähköisen allekirjoituksen aitouden. Sähköisen dokumentin vastaanottaja voi tarkistaa todistuksen aitouden ja muuttumattomuuden vaivattomasti SeAMKin validointipalvelussa.  

Osaamiskokonaisuuden jälkeen löydät opintosuorituksesi myös Oma opintopolku -palvelusta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tieto opiskelijaksi hyväksymisestä. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee vahvistaa koulutuspaikka 28.8.2023 mennessä. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen osallistuminen on sitova ja opiskelija sitoutuu maksamaan koulutuksen hinnan (110 €), joka laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli opiskelija ei ota koulutuspaikkaa vastaan, ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi. 

Mikäli peruutus tehdään paikan vastaanottamisen jälkeen tai opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitamme koko opintomaksun. 

Peruutuksen voi tehdä myös ilmoittautumisaikana 20.8.2023 mennessä sähköpostiin lähetetyn ilmoittautumisvahvistuksen yhteydestä löytyvällä peruutustoiminnolla tai sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi. Tällöin opintomaksua ei peritä.  

 

SeAMK pidättää oikeudet muutoksiin.