Haku JOO-opintoihin | SeAMK.fi

Haku JOO-opintoihin

Seinäjoen ja Vaasan ammattikorkeakoulut ovat tehneet sopimuksen joustavasta opiskeluoikeudesta (josta myöhemmin käytetään nimitystä JOO-opinnot). Sopimuksen mukaisesti Seinäjoen ja Vaasan ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojen opiskelijoilla on mahdollisuus sisällyttää tutkintoonsa opintoja toistensa opintotarjonnasta. Sopimus koskee myös vaihto-opiskelijoita.

Opiskeluoikeus voidaan myöntää opintoihin, jotka opiskelija voi sisällyttää omaan tutkintoonsa ja joita ei ole tarjolla kotikorkeakoulussa. Määräaikainen opiskeluoikeus voidaan myöntää läsnäolevalle opiskelijalle, mikäli opiskelijan kotikorkeakoulu puoltaa hakemusta. Sopimus ei koske harjoitteluja tai opinnäytetöiden ohjaamista.

Hakeminen JOO-opintoihin

1. Tutustu sinua kiinnostaviin opintoihin korkeakoulujen opetussuunnitelmissa (linkit löytyvät alta):

2. Täytä hakulomake (Word-tiedosto) ja palauta se korkeakoulusi opiskelijapalveluihin/opintotoimistoon. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.

3. Oman alasi koulutuspäällikkö joko hyväksyy tai hylkää esittämäsi opinnot osaksi opetussuunnitelmaasi. Myönteinen puoltopäätös JOO-opinnoista lähetetään kohdekorkeakoulun käsiteltäväksi opiskelijapalveluiden/opintotoimiston kautta.

4. Kohdekorkeakoulun koulutuspäällikkö tekee päätöksen opiskeluoikeuden myöntämisestä. Saat tiedon päätöksestä hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja opintojakson alkamisesta ja suorittamisesta saat opintojakson opettajalta. Hakemukset pyritään käsittelemään kohtuullisessa ajassa.

Opintojen kirjaaminen opintorekisteriin

Suoritettuasi opinnot, pyydä opintosuoritusote opiskelijapalveluista/opintotoimistosta ja toimita se oman ammattikorkeakoulusi opiskelijapalveluihin/opintotoimistoon kirjattavaksi opintorekisteriisi.

SeAMKin yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
SeAMK Opiskelijapalvelut
Käyntiosoite: Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.) 60320 SEINÄJOKI
Postiosoite: PL 412, 60101 SEINÄJOKI
puh. 020 124 5055
opiskelijapalvelut(at)seamk.fi

VAMK yhteystiedot

Opintoasiat
Käyntiosoite: Wolffintie 30
Postiosoite: 65200 VAASA
Puh. +358 207 663 300
Faksi +358 207 663 626
info(at)vamk.fi

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa

Opintopolku.fi