Tietoa uusille opiskelijoille – kaikki kootusti | SeAMK.fi

Tietoa uusille opiskelijoille

Tervetuloa opiskelijaksi SeAMKiin!

Tälle sivulle on koottu tietoa uusille yhteishaussa hyväksytyille opiskelijoille opintojen aloittamisesta keväällä 2024. Muutokset tämän sivun tietoihin ovat mahdollisia. Seuraathan sivua mahdollisten muutosten osalta ja tarkistat tiedot vielä ennen opintojen aloitusta.

Todistuskopiot

Yhteishaussa hakijoita pyydettiin hakulomakkeen täyttämisen yhteydessä lataamaan todistuskopiot suorittamistaan tutkinnoista. Mikäli et hakuaikana pyynnöstä huolimatta ladannut todistuskopioita, tulee sinun ladata kopiot opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä. Katso tarkemmat tiedot Opiskelijavalinnat-sivulta kohdasta “Opiskelijaksi hyväksytyn todistuskopiot”.

Opiskelijavalinnan ehdollisuus

Muistathan, että opiskelijavalinta on aina ehdollinen siihen saakka, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut kaikki hakemiseen ja opiskelijavalintaan vaikuttavat tiedot ja todistukset. Ammattikorkeakoulu voi purkaa opiskelijavalinnan, jos todistuskopioita ei toimiteta annetussa määräajassa tai jos opiskelijaksi hyväksytty on antanut itsestään virheellisiä tietoja, eikä oikein tiedoin olisi oikeutettu saamaansa opiskelupaikkaan. Opiskelupaikka voidaan purkaa myös jo opintojen alettua. Hakijan ja opiskelijaksi hyväksytyn velvollisuus on seurata hakulomakkeella ilmoittamaansa sähköpostiosoitetta ja sinne saapuvia viestejä sekä toimia annettujen ohjeiden ja määräaikojen mukaisesti.

Käyttäjätunnusten aktivointi

Uudet opiskelijat saavat käyttäjätunnuksen, salasanan ja sähköpostiosoitteen käyttöönsä ennen opintojen alkamista. Voit aktivoida tunnukset 5.1.2024 alkaen. Käyttäjätunnuksen aktivoimisesta saat myös automaattisen sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan SeAMK-tunnuksesi olevan aktivoitavissa. Automaattisähköpostia ei ole välttämätöntä odottaa, vaan voit aktivoida käyttäjätunnuksesi 5.1.2024 alkaen. Mikäli käyttäjätunnuksen aktivointi ei onnistu, saat tunnukset opintojen alettua. Käyttäjätunnusta tarvitaan kirjauduttaessa ammattikorkeakoulun tietokoneille tai verkkoon. Sama tunnus on käytettävissä kaikilla ammattikorkeakoulun koneilla ja lähes kaikissa palveluissa.

Käyttäjätunnuksen aktivointipalvelu toimii suomi.fi-tunnistautumisella (pankkitunnukset) ja se on käytössä kun opiskelija on vahvistanut ottavansa opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautunut kevätlukukaudelle 2024. Palvelu edellyttää tietojärjestelmien käyttösääntöjen hyväksymistä. Käyttäjätunnus ja siihen liittyvä salasana ovat henkilökohtaisia ja jokaisen tulee aina käyttää kirjautumiseen omaa tunnustaan.

Aktivoi käyttäjätunnuksesi täällä »

Aktivoituasi SeAMKin tunnukset ota käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen (MFA). Monivaiheinen tunnistautuminen suojaa tietojasi paremmin.

Lue lisää monivaiheisesta tunnistautumisesta »

Opiskelijavälinehankinnat

Uudelta opiskelijalta edellytetään, että hänellä on käytössään oma henkilökohtainen kannettava tietokone koko opiskelun ajan. Tietokoneessa on hyvä olla vähintään seuraavat ominaisuudet: prosessori-i5 tasoinen pc-kone, mielellään vähintään 8 GB muistilla.

Tekniikan alalla opiskeleville suositellaan lisäksi hankinnan yhteydessä huomion kiinnittämistä riittävän laadukkaaseen näytönohjaimeen. Käyttöjärjestelmäksi suositellaan Windows 10 tai Windows 11 -käyttöjärjestelmää.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijan käyttöön toimistosovelluspaketin (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta ja esitysgrafiikka) maksutta opiskelun ajaksi.

Opiskelijakunta SAMO

SAMOn jäsenenä saat SLICE-mobiiliopiskelijakortin, joka oikeuttaa valtavaan määrään erilaisia etuja ja alennuksia (mm. VR, Matkahuolto, KELAn ateriatuki, kaikki SAMOn ja SLICEn jäsenedut ja alennukset). Halutessasi voit ottaa käyttöön myös Pivo-mobiiliopiskelijakortin. Lisämaksusta voit tilata muovisen AMK-opiskelijakortin, jonka RFID-sirulla ja viivakoodilla voit hyödyntää myös sähköisiä kampuspalveluita (esim. SeAMK Kirjasto, läppärilainaamo ja keskitetty tulostus).

SAMO tarjoaa jäsenilleen runsaasti monipuolista toimintaa, liikuntapalveluita ja tapahtumia laidasta laitaan. Yhteisöllisyys on opiskelijakunnan tärkeimpiä arvoja ja slogan kuuluukin “Kimpassa on kivempaa!”

Lisätietoja ja liittymisohjeet löytyvät SAMOn verkkosivuilta.

Koulutuskohtaiset aloitustiedot

Tietoja täydennetään syksyn aikana, joten käythän tarkistamassa täydennetyt tiedot vielä ennen opintojen alkua.

Englannin kielisten koulutusten aloitustiedot löytyvät Information for New degree Students -sivulta.

Liiketalouden ala

 • Tradenomi (AMK), Pk-yrittäjyys, verkkopainotteinen monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat etäorientoitumisella 2.1.2024, jolloin opinto-ohjaaja Johanna Koivula lähettää ensimmäiset videot sekä mahdolliset tehtävät.
  • Ensimmäinen hybridiopetuspäivä on lauantaina 13.1.2024 klo 9-17 Frami F, tila F144, Kampusranta 11, Seinäjoki.
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet ja oma tietokone.
  • Pedagoginen lähestymistapa opinnoille on ns. flipped classroom eli käänteinen luokkahuone -ajatus. Mallissa opiskelu ennen lähijaksoa tapahtuu verkossa ja lähijaksojen aikana käydään vuorovaikutteisesti läpi tehtyjä tehtäviä ja mahdollisia kohdattuja ongelmia.

   Opinnoissa yhdistyvät verkko-opintojen joustavuus ja lähijaksojen hyödyt. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa. Lähiopetuspäiviä on kerran kuussa lauantaisin Seinäjoella, joista osa järjestetään hybridiopetuksena ja osa pelkästään teamsin välityksellä. Kevään 2024 opetuslauantait ovat 13.1., 10.2., 9.3., 13.4. ja 11.5. klo 9-17. Kevään lukujärjestykset julkaistaan 15.12.2023 osoitteessa https://lukkarikone.seamk.fi ja hakemalla ryhmää MPK24. Opinto-ohjaaja Johanna Koivula lähettää lisätietoja opinnoista ja opetusjärjestelyistä ennen opintojen alkua.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Johanna Koivula, johanna.koivula@seamk.fi, puh. 040 830 2400

Luonnonvara-ala

 • Agrologi (AMK), monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 10.00 auditoriossa F110, Frami F 1. krs, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti lounasta varten.
  • Syksyn 2023 yhteishaussa valittavilla opiskelijoille opinnot alkavat lähiopetuksen tammikuussa 2024 viikolla 2: ma-pe 8.-12.1.2024. Muu lukujärjestyksen mukainen lähi-tai etäopetus keväällä 2024 viikoilla 7, 10, 14 ja 20. Opetus ajoittuu pääsääntöisesti klo 8-17 välille lähiviikkojen aikana.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Eija Putula-Hautala, puh, 040 830 3953, eija.putula-hautala@seamk.fi (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)

Ravitsemisala

 • Restonomi (AMK), verkkopainotteinen verkkototeutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 10.00 auditoriossa F110, Frami F 1. krs, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.
  • ta mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti lounasta varten.
  • Syksyn 2023 yhteishaussa valittavilla opiskelijoilla opinnot alkavat tammikuussa ma-ke 8.-10.1.2024. Verkkopainotteisessa monimuoto-opiskelussa itsenäinen opiskelu vuorottelee muutaman viikon välein torstaista lauantaihin toteutettavien opetusjaksojen kanssa. Opetusjaksoilla kaikki luento-opetus on verkossa. On kuitenkin suositeltavaa olla paikalla ma-ti 8.-9.1.2024. Lisäksi läsnäoloa keväällä 2024 vaatii mikrobiologian harjoitustyöt viikolla 17 tai 20. Kevätlukukauden muut opetusjaksot (verkossa) ovat torstaista lauantaihin viikoilla 4, 7, 10, 14, 17 ja 20.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Eija Putula-Hautala, puh, 040 830 3953, eija.putula-hautala@seamk.fi (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)

Sosiaali-ja terveysala

 • Sairaanhoitaja (AMK), verkkopainotteinen monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 10.1.2024 klo 9.00 Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki)
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti tai käteistä lounasta varten.
  • Opintoihin kuuluu myös mm. aikataulutettua lähiopetusta, jota on maksimissaan 8 päivää kuukaudessa riippuen eri lukukausien opetussisällöistä. Lähiopetuspäiviä ovat keskiviikko ja torstai. Lähiopetuspäivinä opetus järjestetään pääsääntöisesti klo 8-16 (satunnaisesti klo 18 asti).
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Virpi Salo, virpi.salo@seamk.fi, puh.040 830 0436 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)
 • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 9.00 Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki)
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti tai käteistä lounasta varten.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Virpi Salo, virpi.salo@seamk.fi, puh.040 830 0436 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)
 • Sosionomi (AMK), päivätoteutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 9.00 Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki)
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti tai käteistä lounasta varten.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Pirjo Takala (pirjo.takala@seamk.fi), puh. 0408302167 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024).
 • Sosionomi (AMK), monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 9.00 Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki)
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti tai käteistä lounasta varten.
  • Syksyn 2023 yhteishaussa valittavilla opiskelijoilla opinnot alkavat tammikuussa 2024. Lähiopetusta on kerran kuukaudessa, 3 – 5 päivän mittaisissa lähiopetusjaksoissa. Opinnot alkavat orientaatiopäivillä viikolla 2. Kevään lähiopetus sijoittuu viikoille 2, 6, 10, 15, ja 20.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Pirjo Takala (pirjo.takala@seamk.fi), puh. 0408302167 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024).
 • Terveydenhoitaja (AMK), monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 10.1.2024 klo 9.00 Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki)
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti tai käteistä lounasta varten.
  • Monimuoto-opiskelu terveydenhoitajaksi tapahtuu lähiopetuksen, itsenäisen opiskelun ja verkko-opintojen yhdistelmänä. Teoriaopetus toteutuu siten, että joka viikko on kaksi lähiopetuspäivää, jotka järjestetään arkisin päiväaikaan. Keväällä 2024 alkavassa monimuotokoulutuksessa lähiopetuspäivät ovat tiistai ja keskiviikko.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Virpi Salo, virpi.salo@seamk.fi, puh.040 830 0436 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)

Tekniikan ala

 • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 10.00 auditoriossa F110, Frami F 1. krs, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti lounasta varten.
  • Syksyn 2023 yhteishaussa valittavilla opiskelijoille opinnot alkavat tammikuussa 2024. Monimuoto-opiskelussa itsenäinen ja verkon välityksellä tapahtuva opiskelu vuorottelee sekä etä- että lähijaksojen (to-la) kanssa. Keväällä 2024 monimuotoryhmä aloittaa viikolla 2. Kevätlukukauden muut lähijaksot ovat torstaista lauantaihin: monimuotojen etäopetusviikkoina: 6, 7, 10, 15 ja 19 ja monimuotojen lähiviikkoina: 2, 4, 12, 17 ja 21.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja: Sarita Ventelä, sarita.ventela@seamk.fi, puh. 040 680764 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024
 • Rakennusmestari (AMK), Rakennustekniikka, monimuotototeutus
  • Opinnot alkavat 8.1.2024 klo 8.00 luokkatilassa F308, Frami F, 3. krs, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.
  • Ota mukaan aloituspäivänä henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti), muistiinpanovälineet, oma tietokone ja pankkikortti lounasta varten.
  • Keväällä 2024 lähiopetusta järjestetään pääsääntöisesti kahden viikon välein maanantaisin ja tiistaisin (vk 14 ti ja ke) klo 8-18. Alustavat lähiopetuspäivät keväällä 2024 ovat seuraavat:
   vk 2: 8.1.–9.1.
   vk 4: 22.1.–23.1.
   vk 6: 5.2.–6.2.
   vk 8: 19.2.–20.2.
   vk 10: 4.3.–5.3.
   vk 11: 11.3.–12.3.
   vk 13: 25.3. – 26.3.
   vk 14: 2.4.–3.4. TI ja KE
   vk 16: 15.4.–16.4.
   vk 19: 7.5.–8.5.
   vk 20: 13.5.–14.5.
  • Lisätietoja: Opinto-ohjaaja: Anne Vuokila, anne.vuokila@seamk.fi, 0408301334 (ei tavoitettavissa 19.12.2023-1.1.2024)

Uuden opiskelijan Digistarttipaketti

Uudet opiskelijat voivat suorittaa jo ennen opintojen alkamista SeAMKin Digistarttipaketti -kurssin, joka on osa ensimmäisen vuoden opintoja. Kurssin suorittamiseksi SeAMKin käyttäjätunnukset tulee olla aktivoituna (ks. lisätietoa tämän sivun alusta).

SeAMKin Digistarttipaketti auttaa opiskelijaa ottamaan käyttöön ja hyödyntämään korkeakouluopiskelussa tarvittavia sähköisiä välineitä, laitteita, ympäristöjä ja menettelyjä. Itseopiskeluaineiston avulla opiskelijat voivat itsenäisesti perehtyä SeAMKin tietojärjestelmiin joita ovat mm. Peppi, Moodle ja M365-palvelu.

Digistarttipaketin osaamistavoitteet ovat:

 • Opiskelija tunnistaa eri järjestelmät (Peppi, Intra, Finna, Moodle, EXAM ja M365)
 • Opiskelija osaa kirjautua järjestelmiin ja hallitsee eri järjestelmien alkeet
 • Opiskelija osaa muuttaa tarvittaessa omia yhteystietojaan eri järjestelmissä

Edeltäviä opintoja ei tarvita. Linkki kurssiin löytyy tästä: Uuden opiskelijan digistarttipaketti. Kurssiavainta ei tarvita. Liity kurssille ja lue lisätietoa digistarttipaketin suorittamisesta avaamalla kohta “Digistarttipaketin ohjeet”.

Ruokailu kampuksella

Ravintola Frami: katso aukioloajat ja tarkempaa tietoa Sodexon sivuilta.

Ravintola ja kahvila Kampustalo: katso aukioloajat ja tarkempaa tietoa Sodexon sivuilta.

Ateriatukikortin voit halutessasi hakea Framin F-rakennuksen 2. kerroksen palvelupisteeltä.

Saapuminen SeAMKiin

Yhteystiedot-sivulta näet kampusten sijainnit kartalla ja löydät tietoa Framin kampusalueen pysäköinnistä.

Aloituspäivien (8. – 10.1.2024) ajaksi pysäköinnin valvonta on keskeytetty alla listatuilla pysäköintialueilla. Näillä alueilla voit siis pysäköidä ilman pysäköintilupaa:

 

 • Juhonkatu 5 (iso hiekkaparkki ja H-labran parkkialue)
 • Frami F:n edessä oleva 2h kiekkopaikka (vieraspysäköinti)
 • Kampustalon pysäköintialue (Keskuskatu 32/Kalevankatu 35)
 • Areenan pysäköintialue

Huomaathan silti, että väärin pysäköintiä valvotaan myös opintojen aloituspäivien aikana.

Alueella pysäköintipaikkoja on rajoitettu määrä. Kampusalueelle pääset kätevästi myös pyörällä

Opiskelukyvyn tukeminen SeAMKissa

SeAMKissa opiskelukyvyn tukemiseen osallistuu koko henkilökunta. Opiskelijat voivat kertoa mahdollisista haasteistaan ja tuen tarpeistaan matalalla kynnyksellä opettajalle, ryhmänohjaajalle tai opinto-ohjaajalle. Tarvittaessa saatavilla ovat lisäksi ammatillisten erityisopettajien, korkeakoulupastorin ja opintopsykologin palvelut. Palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

AMMATILLISET ERITYISOPETTAJAT

Jos opiskelija epäilee, että hänellä on lukemiseen tai kirjoittamiseen liittyvä vaikeus, tai oppimisvaikeus on todettu jo aiemmin, opiskelija voi olla suoraan yhteydessä ammatilliseen erityisopettajaan Pia-Mari Riihilahteen (pia-mari.riihilahti(a)seamk.fi) tai Päivi Uittiin (paivi.uitti(a)seamk.fi). Päivi Uitti toimii myös neuropsykiatrisena valmentaja.

KORKEAKOULUPASTORI

Aila Jaakkola on SeAMKin korkeakoulupastori, korkeakoulupastori tukee opiskelijan kokonaisvaltaista hyvin-vointia. Voit Ailan kanssa jutella huolista, unelmista ja peloista, ja kaikesta muustakin mielen päällä olevista asioistasi. Voit varata Ailalle ajan sähköisestä kalenterista, löydät siihen linkin intrasta Opiskelijat -> Opiskelijan hyvinvointi -> Korkeakoulupastorin palvelut. Ailan työhuone on Framin A-talossa, 4. krs, A410.1. aila.jaakkola(a)seamk.fi, +358 445806651.

OPINTOPSYKOLOGI

SeAMKissa on oma opintopsykologi Anne-Mari Maunumaa, jolle on mahdollista varata sähköisesti aika. Opintopsykologi auttaa opintojen etenemisessä ja mieltä askarruttavissa asioissa. Käynti opintopsykologilla on luottamuksellinen, vapaaehtoinen ja maksuton. Yksi tapaaminen kestää 45 minuuttia. Opintopsykologin työhuone on Framin A-talossa, 4. krs, A410.1. Ensimmäisellä kerralla sovitaan jatkotapaamisista. Opintopsykologilla on mahdollisuus käydä 1–3 kertaa. Lisätietoja löytyy intrasta kohdasta Opiskelijat -> Opiskelijan hyvinvointi -> opintopsykologi.

OPINNOT OJENNUKSEEN -KLINIKKA

Opinnot ojennukseen -klinikka on paikka, jossa voi miettiä rästejä kuntoon ja puuttuvien opintojen suorittamista. Siellä voi myös pohtia opinnäytetyöhön liittyviä asioita ja saada hinausta ja tuuppausta opinnoissa. Klinikka järjestetään syyslukukaudella viikoittain, keväällä hieman harvemmin. Klinikalla voi tavata molemmat ammatilliset erityisopettajat, opintopsykologin ja korkeakoulupastorin. Klinikkapäivistä tulee aina viestiä sähköpostilla. Klinikka on lukuvuoden ajan lähes joka perjantai. Paikka ja aika tarkentuu kaikille opiskelijoille lähetettävässä sähköpostiviestissä.

YTHS

Vuodesta 2021 alkaen ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat ovat oikeutettuja Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön eli YTHS:n palveluihin. Jos ilmoittaudut läsnä olevaksi opiskelijaksi, sinun pitää maksaa terveydenhoitomaksu Kelalle. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti. Näin maksat korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun. Lue lisää YTHS:n palveluista.

Jos sosiaaliturvastasi vastaa toinen EU- tai Eta-maa, Sveitsi, Iso-Britannia tai Pohjois-Irlanti, sinun ei tarvitse maksaa terveydenhoitomaksua, mutta sinun täytyy olla yhteydessä Kelaan. Voit kuitenkin käyttää YTHS:n palveluita. Lue ohje, miten sinun täytyy toimia, jos kuulut toisen EU- tai Eta-maan, Sveitsin, Ison-Britannian tai Pohjois-Irlannin sosiaaliturvaan.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Hyödyllisiä linkkejä

Kaksi henkilöä seisoo mäen päällä ja katsoo alas kaupunkiin.
Tietoa mm. opiskelijakunta SAMOsta, kirjastopalveluista, opiskelijaterveydenhuollon palveluista ja asumisesta löydät alla olevista linkeistä.