Valintakokeen yksilölliset järjestelyt | SeAMK.fi

Valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Hakijat voivat tarvittaessa hakea yksilöllisiä järjestelyjä valintakokeeseen. Yksilöllisiä järjestelyjä voivat olla esimerkiksi lisäaika tai apuvälineiden käyttö koetilanteessa.

Sähköisen AMK-valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa syksyn yhteishaussa haettavana olevat AMK-hakukohteet käyttävät AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

AMK-valintakokeen yksilöllisiä järjestelyjä tulee hakea siitä ammattikorkeakoulusta, jossa olet hakulomakkeella ilmoittanut suorittavasi AMK-valintakokeen. Tarkistathan hakulomakkeelta valintakoepaikkasi. Hakemus liitteineen on toimitettava 21.9.2022 klo 15.00 mennessä. AMK-valintakokeen yksilöllisiä järjestelyjä koskevat tiedot on koottu www.ammattikorkeakouluun.fi-sivulle. Hakemukseen tulee liittää kopiot todistuksista, joihin vetoat (esimerkiksi lääkärintodistus tai muu vastaava lausunto vamman tai sairauden laadusta tai todistus lukihäiriöstä tai oppimisvaikeudesta).

Mikäli olet hakulomakkeella ilmoittanut osallistuvasi AMK-valintakokeeseen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, voit hakea yksilöllisiä järjestelyjä AMK-valintakokeeseen SeAMKin sähköisellä hakemuksella, jonne pääset alla olevan linkin kautta. Sähköisen hakemuksen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnuksilla).

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai et muuten pysty täyttämään sähköistä hakemusta, voit täyttää myös paperisen hakemuksen, jonka löydät ammattikorkeakouluun.fi -sivulta.

Lisätietoja

SeAMK placeholder kuva

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501