Valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Hakijat voivat tarvittaessa hakea yksilöllisiä järjestelyjä valintakokeeseen. Yksilöllisiä järjestelyjä voivat olla esimerkiksi lisäaika tai apuvälineiden käyttö koetilanteessa. Huomaathan, että SeAMKissa on käytössä sähköinen yksilöllisten järjestelyjen hakulomake, jonka täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnuksilla). Käytössä on kaksi erillistä hakulomaketta. Toisella haetaan yksilöllisiä järjestelyjä valtakunnalliseen ammattikorkeakoulujen sähköiseen AMK-valintakokeeseen ja toisella SeAMKissa järjestettäviin Kulttuurituottaja AMK-koulutuksen ja ylempien AMK-koulutusten valintakokeisiin. Teethän hakemuksen oikealla hakulomakkeella!

Valtakunnallisen sähköisen AMK-valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kevään 2024 toisessa yhteishaussa haettavana olevat AMK-hakukohteet käyttävät AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

AMK-valintakokeen yksilöllisiä järjestelyjä tulee hakea siitä ammattikorkeakoulusta, jossa olet hakulomakkeella ilmoittanut suorittavasi AMK-valintakokeen. Tarkistathan hakulomakkeelta valintakoepaikkasi. Hakemus liitteineen on toimitettava 3.4.2024 klo 15.00 mennessä. AMK-valintakokeen yksilöllisiä järjestelyjä koskevat tiedot on koottu ammattikorkeakouluun.fi-sivulle. Hakemukseen tulee liittää kopiot todistuksista, joihin vetoat (esimerkiksi lääkärintodistus tai muu vastaava lausunto vamman tai sairauden laadusta tai todistus lukihäiriöstä tai oppimisvaikeudesta). Hakija vastaa siitä, että hakemus saapuu perille annetussa määräajassa. Myöhässä saapuneita hakemuksia tai ilman vaadittuja liitteitä olevia hakemuksia ei voida huomioida.

Mikäli olet hakulomakkeella ilmoittanut osallistuvasi AMK-valintakokeeseen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, voit hakea yksilöllisiä järjestelyjä AMK-valintakokeeseen SeAMKin sähköisellä hakemuksella, jonne pääset alla olevan linkin kautta. Sähköisen hakemuksen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista esim. verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai et muuten pysty täyttämään sähköistä hakemusta, voit täyttää myös paperisen hakemuksen, jonka löydät ammattikorkeakouluun.fi -sivulta. Tulosta ja täytä hakemus sekä toimita liitteineen 3.4.2024 klo 15.00 mennessä osoitteella: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Hakijapalvelut, PL 412, 60101 Seinäjoki. Hakija vastaa siitä, että hakemus saapuu perille annetussa määräajassa. Myöhässä saapuneita hakemuksia tai ilman vaadittuja liitteitä olevia hakemuksia ei voida huomioida. Emme suosittele hakemuksen ja liitteiden toimittamista sähköpostilla tietosuojasyistä, koska dokumenteissa on arkaluonteista tietoa.

SeAMKin Kulttuurituottaja AMK-koulutuksen ja ylempien AMK-koulutusten yksilölliset järjestelyt

SeAMKin Kulttuurituottaja AMK-koulutuksen ja ylempien AMK-koulutusten valintakokeiden yksilöllisiä järjestelyjä voi hakea sähköisellä hakemuksella, jonne pääset alla olevan linkin kautta. Sähköisen hakemuksen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista esim. verkkopankkitunnuksilla. Hakemus liitteineen on toimitettava 3.4.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kopiot todistuksista, joihin vetoat (esim. lääkärintodistus tai muu vastaava lausunto vamman tai sairauden laadusta tai todistus lukihäiriöstä tai oppimisvaikeudesta). Hakija vastaa siitä, että hakemus saapuu perille annetussa määräajassa. Myöhässä saapuneita hakemuksia tai ilman vaadittuja liitteitä olevia hakemuksia ei voida huomioida.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai et muuten pysty täyttämään sähköistä hakemusta, voit täyttää myös paperisen hakemuksen, jonka löydät tästä linkistä. Tulosta ja täytä hakemus sekä toimita liitteineen 3.4.2024 klo 15.00 mennessä osoitteella: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Hakijapalvelut, PL 412, 60101 Seinäjoki. Hakija vastaa siitä, että hakemus saapuu perille annetussa määräajassa. Myöhässä saapuneita hakemuksia tai ilman vaadittuja liitteitä olevia hakemuksia ei voida huomioida. Emme suosittele hakemuksen ja liitteiden toimittamista sähköpostilla tietosuojasyistä, koska dokumenteissa on arkaluonteista tietoa.

Lisätietoja

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501