Valintakokeet syksyn yhteishaussa | SeAMK

Valintakokeet

Tälle sivulle on koottu tietoa syksyn 2021 valintakokeista. Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia. Tarkista päivitetyt tiedot vielä ennen valintakoetta.

Syksyn AMK-valintakoe

SeAMKin syksyn yhteishaun AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa hyödynnetään AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

Saapuessasi AMK-valintakokeeseen muistathan ottaa mukaasi kannettavan tietokoneen ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Ilman tietokonetta tai henkilöllisyystodistusta et voi osallistua kokeeseen!

AMK-valintakoe järjestetään ajalla 1.11.–4.11.2021.

 • Ilmoittautuminen

  Ilmoittaudut valintakokeeseen valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen. AMK-valintakoe järjestetään syksyllä 1. – 4.11.2021 välisenä aikana ja osallistut kokeeseen yhtenä päivänä.

 • Valintakokeeseen valmistautuminen

  Valintakokeen teet omalla kannettavalla tietokoneellasi valvotusti ammattikorkeakoulun tiloissa. Tarvitset kokeessa vaatimukset täyttävän tietokoneen. Henkilöllisyytesi tarkistetaan valintakokeessa. Varmistathan hyvissä ajoin ennen koetta, että sinulla on jokin voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus.

  Tutustu ennen koetta ammattikorkeakouluun.fi -sivulla oleviin ohjeisiin. Jos tarvitset valintakokeessa yksilöllisiä järjestelyjä, löydät ohjeet samalta sivustolta.

 • Saapuminen AMK-valintakokeeseen

  SeAMKin valintakokeet järjestetään Frami F-rakennuksessa, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.

  Frami F: Sisäänkäynti tapahtuu joko Frami F-pääoven (katso PDF-kartta tästä) tai parkkipaikan puoleisen oven kautta (katso PDF-kartta tästä).

  Saat viikolla 43 sähköpostilla ja tekstiviestillä linkin tunnisteseen. Tunnisteessa QR-koodi ja tiedot koeajasta, -paikasta ja -tilasta sekä saapumisovi. Ulko-ovilta on opasteet koetiloihin ja ilmoittautuminen tapahtuu koetilan ovella. Pidäthän tunnisteen esillä koepaikkaan saapuessasi, jotta osaat siirtyä oikeaan koetilaan.

  Välttääksemme ruuhkia ja pitääksemme huolta riittävistä turvaväleistä kehotamme valintakokeeseen kutsuttuja hakijoita saapumaan paikalle sukunimen alkukirjaimen mukaisesti:

  • Jos sukunimesi alkaa kirjaimilla A – L,
   • saavuthan paikalle klo 8:15 jos kokeesi alkaa klo 9:00 (aamupäivän koe)
   • saavuthan paikalle klo 13:15, jos kokeesi alkaa klo 14:00 (iltapäivän koe)
  • Jos sukunimesi alkaa kirjaimilla M – Ö,
   • saavuthan paikalle klo 8:30, jos kokeesi alkaa klo 9:00 (aamupäivän koe)
   • saavuthan paikalle klo 13:30, jos kokeesi alkaa klo 14:00 (iltapäivän koe)

  Huomaathan, että kokeen alkamisen jälkeen myöhässä saapuvia hakijoita ei voida ottaa kokeeseen. Varaathan riittävästi aikaa valintakoetilaisuuteen tulemiseen ja oikean paikan löytämiseen.

  Yhteystiedot -sivulta löydät tietoa SeAMKin kampuksen sijainnista ja pysäköinnistä. Pysäköinti kampusalueella on maksullista ja paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan tämän saapuessasi valintakokeeseen autolla.

AMK-valintakokeen turvallisuusohjeistukset korona-aikana

AMK-valintakoe toteutetaan viranomaisten turvallisuusohjeita noudattaen. Tarkistathan turvallisuusohjeistukset ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta.

Suosittelemme hakijoille kasvomaskin käyttöä valintakokeen aikana. SeAMK tarjoaa kasvomaskit valintakokeeseen saapuville hakijoille. Kasvomaskeja on tarjolla saapumisovilla. Lisäksi pyydämme kiinnittämään huomioita hyvään käsihygieniaan ja desinfioimaan kätesi saapuessasi kokeeseen.

 

Valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Valintakokeen yksilöllisiä järjestelyitä tulee hakea 22.9.2021 klo 15.00 mennessä. Löydät tietoa valintakokeen yksilöllisistä järjestelyistä ja niiden hakemisesta alla olevan linkin kautta.

Yhteystiedot

Katso tiedot kampuksen sijainnista ja pysäköinnistä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä meihin!

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501