Englanninkieliset koulutukset | SeAMK

Englanninkieliset koulutukset

Kansainvälisenä toimijana SeAMK kouluttaa ulkomaisia opiskelijoita tutkintoihin ja lyhyempiin opintokokonaisuuksiin. Englanninkieliset koulutukset tarjoavat mahdollisuuden saada englanninkielinen AMK-tutkinto liiketaloudesta tai sosiaali- ja terveysalalta.

Tutkinnon tuovat koulutukset ovat tarjolla yhtä lailla olet sitten suomalainen opiskelija tai ulkomaalainen vaihto- ja tutkinto-opiskelija. Yhä useammat suomalaiset opiskelijat ottavat kansainvälisyyden osaksi tutkintoaan tai vaihtoehtoisesti valitset kokonaan englanninkielisen tutkinnon.

Englanninkieliset liiketalouden opinnot

Liiketalouden alalla tarjoamme englanninkielisen AMK-tutkintoon johtavan Degree Programme in International Business (BBA). Tässä tutkinnossa tavoitteena on kouluttaa sinusta kielitaitoinen ja kansainvälisesti suuntautunut liiketoiminnan ammattilainen, joka on kuin kala vedessä kaupankäynnissä, yhteistyössä ja neuvotteluissa toimistoissa ja kokoushuoneissa ympäri maailman. SeAMKin liiketalouden englanninkielisistä koulutuksista löytyy myös ylemmän AMK-tutkinnon tasoinen koulutus. Master-tason koulutus Degree Programme in International Business Management (MBA) auttaa sinua syventämään kehittämään itseäsi ja osaamistasi sekä saamaan yliopiston maisteritasoisen koulutuksen.

Englanninkieliset sosiaali- ja terveysalan opinnot

Sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille on englanniksi tarjolla Degree Programme in Nursing. Tutkinto tarjoaa sinulle AMK-tutkinnon ja kansainväliset valmiudet toimia sosiaali- ja terveysalalla ympäri maailman. Opit suomalaisten hoitokäytäntöjen ohella myös ulkomaiset tavat ja menetelmät toimia. Monikulttuurinen hoitoympäristö ei ole sinulle vieras, vaan tiedätte, kuinka takaatte hyvän lopputuloksen. Näiden oppien myötä sinulla on tietotaito ja osaaminen toimia kansainvälisenä hoitotyön asiantuntijana esimerkiksi työterveydenhuollossa tai lasten- ja nuorten parissa.

Muut englanninkieliset koulutukset SeAMKissa

Edellä mainittujen ohella tarjoamme useita noin lukukauden mittaisia englanninkielisiä opintokokonaisuuksia eri aloilta. Valikoimassamme on vuosittain noin 1200 opintopisteen edestä vieraskielistä koulutusta eri aloilta. Nämäkin opinnot ovat tarjolla suomalaisille ja ulkomaisille opiskelijoille, aivan kuten tutkintokoulutuksetkin. Englanninkielisiä koulutuksia tukemassa on myös valikoima vieraan kielen ja kulttuurin opintoja. Halutessasi voit opiskella muun muassa espanjaa, ranskaa, saksaa tai venäjää.

Lisätietoa englanninkielisistä koulutuksista

SeAMK Hakijapalvelut

hakijapalvelut(a)seamk.fi

020 124 5501

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto 1

Tutustu valinta-perusteisiin 2

Hae tutkintoon Opintopolussa 3

Osallistu valintakokeisiin 4

Ota paikka vastaan SeAMKissa 5

Opintopolku.fi