Kaksoistutkinnot, Suomesta ja ulkomailta | SeAMK

Kaksoistutkinnot

Yli vuosikymmenen ajan SeAMK on tehnyt hienoa kansainvälistä yhteistyötä kaksoistutkintojen parissa. Liiketalouden, kansainvälisen kaupan ja automaatiotekniikan opiskelijoilla on tällä hetkellä mahdollisuus kaksoistutkintoon. Sopimuksia on tehty 12 yhteistyökorkeakoulun kanssa, jotta sinulla olisi mahdollisuus saada kansainvälisen kokemuksen lisäksi kaksi tutkintoa työelämää varten!

Kaksoistutkinnon opiskelu

Opiskelet osan opinnoista SeAMKissa ja osan yhteistyökorkeakoulussa. Sinulle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma tätä varten. Ulkomailla suorittamasi opinnot edistävät opiskelujasi aivan samoin kuin opiskelisit SeAMKissa. Opetus vaihtokorkeakouluissa on pääsääntöisesti englanti, mutta käytännössä tarvitset myös vaihtomaan kielen osaamista. Suosittelemme myös tarttumaan tilaisuuteen suorittaa harjoittelujakso ulkomailla. Näin pääset tutustumaan paikalliseen työelämään ja työkulttuuriin, sekä ammentamaan arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten. Lopuksi teet yhteisen opinnäytetyön, joka tarkistetaan molemmissa korkeakouluissa.

Kaksoistutkintosopimuksia on tehty tässä vaiheessa seuraaviin maihin: Bulgaria, Espanja, Kiina, Liettua, Saksa, Tsekki, Unkari ja Venäjä.

Ulkomaiset kaksoistutkinnon tekijät SeAMKissa

Yhteistyökorkeakoulujen opiskelijat voivat vastavuoroisesti tulla SeAMKiin kaksoistutkinto-opiskelijoiksi. Opetuskieli ulkomaisilla opiskelijoilla SeAMKissa on englanti, mutta heille järjestetään myös suomen kielen opintoja.

Lisätietoa kaksoistutkinnoista

Marjo Arola

Tiimiesimies, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

erikoisala: Henkilöstövaihdot, korkeakoulujen väliset sopimukset

Marjo.Arola(a)seamk.fi

+358408304216