Tietoa maahanmuuttaneille opiskelusta SeAMKissa

Oletko muuttanut Suomeen ulkomailta? Oletko ulkomainen opiskelija? Tai kenties kansainvälinen työssä oleva tai työtä hakeva ammattilainen?

Lue lisää maahanmuuttaneiden opiskelusta Seinäjoen ammattikorkeakoulussa - SeAMKissa!

Mikä on tavoitteena?

  • Sinä löydät opiskelupaikan tai tutkinnon suomalaisessa korkeakoulussa.
  • Sinä löydät työmahdollisuuksia.
  • Sinun oma osaaminen ja ammatti otetaan huomioon opiskelussa ja työelämässä.
  • Sinä kotoudut Suomeen.

Mitkä ovat ammattikorkeakoulututkinnon hyödyt?

  • Vaikuttaa myönteisesti menestymiseen työmarkkinoilla, mm. korkeampi ansiotaso ja parempi työllisyys.

Opiskelu SeAMKissa

SeAMKissa voit opiskella joko suomeksi tai englanniksi kokonaisen tutkinnon tai täydentää osaamistasi. Tietoa tarjolla olevista koulutuksista löydät suomeksi Hakijalle-sivulta ja englanniksi Study with Us-sivulta.

Jos sinulla on aikaisemmin suoritettuja opintoja kotimaassasi tai muualla, niitä on mahdollista hyväksilukea osaksi SeAMK-tutkintoa osaamisen tunnistamisen kautta.

Opiskelu SeAMKin englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa tarjoaa mahdollisuuden suomen kielen osaamisen kehittämiseen. Osana tutkinto-ohjelmia suoritat useita suomen kielen opintojaksoja. Oppimista tuetaan myös monin opinto-ohjelman ulkoisten tukitoimintojen kautta, mm. myös Learning cafe -tyyppisinä toimintoina.

Opiskellessasi tutkintoa SeAMKissa saat asiantuntevaa opinto-ohjausta sekä uraohjausta.

Jos opiskelu SeAMKissa kiinnostaa, ota yhteyttä ja varaa  henkilökohtainen ohjausaika sähköpostiosoitteesta talentboost(a)seamk.fi

Lisätietoa eri maiden tutkintojen rinnastamisesta ja tunnustamisesta

Talent Hub Etelä-Pohjanmaa

Talent Hub Etelä-Pohjanmaa on yhteistyöverkosto, joka koostuu eteläpohjalaisista koulutus-, kehittämis- ja yritystukiorganisaatioista.

Me autamme kansainvälisiä osaajia työllistymään alueemme yrityksissä tai aloittamaan yritystoiminnan. Me myös parannamme yritysten valmiutta rekrytoida kansainvälisiä osaajia.

Lisätietoa

talentboost@seamk.fi