Urheiluakatemia – urheile ja opiskele SeAMKissa | SeAMK

Urheiluakatemia

Oletko tulevaisuuden huippu-urheilija ja haluat suorittaa korkeakoulututkinnon? Kaipaatko opinnoista vastapainoa urheilulle? Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemiassa voit yhdistää SeAMKissa opiskelun ja urheilun, samalla mahdollistaen hyvät tulokset urheilussa ja opinnoissa.

Palveluita urheiluun ja opiskeluun

Meidän kauttamme pääset osaksi Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaa, jossa tarjotaan valmennusta mm. jalkapalloon, jääkiekkoon, koripalloon, lentopalloon, painiin, pikaluisteluun, pesäpalloon, salibandyyn ja yleisurheiluun. Pääset harjoittelemaan Kuortaneen urheiluopiston huippuluokan tiloissa. Nämä tilat yhdistettynä SeAMKin laadukkaisiin kampuksiin, tarjoavat sinulle mitä mainioimman ympäristön kehittyä opiskelijana ja urheilijana.

SeAMKiin tutkinto-opiskelijaksi valittuna urheilijana voit tietyin ehdoin hakea Urheiluakatemia-statusta. Urheiluakatemia on tarkoitettu kansallisella tai kansainvälisellä tasolla oleville tai sinne pyrkiville urheilijoille, jotka ovat sitoutuneet opiskelujen suorittamiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun.

Urheiluakatemian tarjoaa tukea urheiluun valmennuksen ja harjoituspaikkojen sekä muiden tukipalvelujen (mm. testaus-, lihashuolto- ja terveyspalveluja) kautta. Saat myös tukea henkilökohtaiseen opinto- ja valmennussuunnitelman laatimiseen, jonka avulla edistät korkeakouluopintojasi. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadit yhdessä opinto-ohjaajan tai koulutuspäällikön kanssa.

Akatemiaharjoittelun hyväksilukeminen

Ollessasi mukana Urheiluakatemiassa SeAMKin tutkinto-opiskelijana, sinulle voidaan hyväksilukea urheiluakatemiassa suorittamistasi opinnoista tai muutoin syntyneestä osaamisesta 3-4 opintopistettä vapaasti valittaviin opintoihin. Koulutuksen tavoitteet ja anomuksesi koulutuspäällikölle määrittävät hyväksilukemisen laajuuden.

Urheiluakatemiaan hakeminen

Korkeakoulussa opiskelevien ensisijainen hakuaika Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaan on 15.7.-22.9. välisenä aikana. Lue hakuohjeet täältä >>

Opiskelupaikkaa SeAMKista haetaan normaalin hakumenettelyn kautta korkeakoulujen yhteishaussa tai erillishauissa. Katso SeAMKin opiskelutarjonta ja hakuohjeet täältä >>

Yhteyshenkilöt yksiköissä

SeAMKin yksiköiden opinto-ohjaajat auttavat sinua urheiluakatemia-asioihin liittyen.

SeAMK Ruoka

Eija Putula-Hautala, puh. 020 124 5616

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

Johanna Koivula, puh 040 830 2400 (liiketalous)
Esa Leikkari, puh. 040 830 4270 (kulttuuri)

SeAMK Sosiaali- ja terveysala

Marjut Koivisto, puh. 040 680 7190 (fysioterapia)
Virpi Salo, puh. 040 830 0436 (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja)
Pirjo Takala, puh. 040 830 2167 (sosiaaliala)

SeAMK Tekniikka

Pia-Mari Riihilahti, puh. 020 124 4929 (oppimisvaikeudet)
Heikki Heiskanen, puh. 040 830 4269 (konetekniikka)
Jorma Mettälä, puh. 040 830 7481 (automaatiotekniikka)
Marita Viljanmaa, puh. 040 830 2192 (rakennustekniikka)

SeAMKin urheiluakatemiayhteyshenkilö

Päivi Vähäsalo

Suunnittelija, opiskelijapalvelut

erikoisala: Opintoasiainhallinnon prosessien ja palveluiden kehittäminen

sähköposti

Paivi.Vahasalo(a)seamk.fi

puhelin

+358408304185