Henkilöstöosaaminen johtamisen tukena 10 op (2023) | SeAMK.fi

Henkilöstöosaaminen johtamisen tukena 10 op (2023)

Henkilöstöosaaminen johtamisen tukena –osaamiskokonaisuudessa käsitellään henkilöstöjohtamisen keskeiset prosessit ja opitaan soveltamaan niitä käytännön johtamistyössä. Henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös osaamisen kehittämisen ja itsensä johtamisen näkökulmista. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2023.

Koulutuksen toteuttaminen

Koulutus toteutetaan avoimina ammattikorkeakouluopintoina. Osaamiskokonaisuus (10 op) toteutetaan verkko-opintoina (Moodle). Moodle-työskentelyn lisäksi opintoihin sisältyy kaksi Teams-luentoa (17.1.2023 ja 14.2.2023, klo 17.15 – 21.00). Koulutuksen orientaatiotilaisuus järjestetään (Teams) 17.1.2023 klo 16.45 alkaen.

Osallistujalla tulee olla kohtuulliset tietokoneen käyttötaidot sekä käytössään verkkoyhteys. Koulutus on suunniteltu siten, että se voidaan tehdä työn ohessa.

Koulutuksen laajuus on 10 opintopistettä.

Voit tilata sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen Pepistä osaamiskokonaisuuden aikana. Allekirjoitusten varmentamiseen käytämme Digi- ja väestötietoviraston (ent. Väestörekisterikeskuksen / VRK) myöntämää varmennetta, joka takaa sähköisen allekirjoituksen aitouden. Sähköisen dokumentin vastaanottaja voi tarkistaa todistuksen aitouden ja muuttumattomuuden vaivattomasti SeAMKin validointipalvelussa. 

Osaamiskokonaisuuden jälkeen löydät opintosuorituksesi myös Oma opintopolku -palvelusta.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille henkilöstöosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus tukee myös henkilöstöhallinnon tehtävissä toimivien osaamisen kehittämistä.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat SeAMK Liiketoiminnan asiantuntijat.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

  • Henkilöstöhallinto 4 op (toteutetaan verkko-opintojaksona alkaen 17.1.2023. Sisältää kaksi aikataulutettua Teams-luentoa)
  • Osaamisen johtaminen 3 op (verkko-opintojakso alkaa 6.3.2023)
  • Lähijohtaminen 3 op (verkko-opintojakso alkaa 17.4.2023)

Opintojaksokuvauksista löydät tarkemmat tiedot opintojaksojen osaamistavoitteista, sisällöistä ja suoritustavoista. Tutustu opetussuunnitelmaan!

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 100 euroa (10 op). Opintomaksu laskutetaan koulutuksen alkaessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Koulutukseen liittyvät kysymykset

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tieto opiskelijaksi hyväksymisestä. Opiskelijaksi hyväksytyn tulee vahvistaa koulutuspaikka 18.12.2022 mennessä. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen osallistuminen on sitova ja opiskelija sitoutuu maksamaan koulutuksen hinnan (100 €), joka laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli opiskelija ei ota koulutuspaikkaa vastaan, ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi.

Mikäli peruutus tehdään paikan vastaanottamisen jälkeen tai opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitamme koko opintomaksun.

Peruutuksen voi tehdä myös ilmoittautumisaikana (11.12.2022 mennessä) sähköpostiin lähetetyn ilmoittautumisvahvistuksen yhteydestä löytyvällä peruutustoiminnolla tai sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi. Tällöin opintomaksua ei peritä.

 

SeAMK pidättää oikeudet muutoksiin.