IDEAL PLM valitsi SeAMKin Vuoden asiakkaaksi 2015 | SeAMK

IDEAL PLM valitsi SeAMKin Vuoden asiakkaaksi 2015

Julkistus tehtiin IDEAL PLM Teknologiapäivässä Tampere-talolla 21.1.2016.

IDEAL PLM on nimittänyt Vuoden asiakkaan jo useita vuosia. Valintakriteereinä on käytetty muun muassa seuraavia perusteluja: haastaa toimittajaa, esittää toteutuskelpoisia vaatimuksia, kehittää omaa toimintaansa, antaa palautetta ja odottaa yhteistyöltä paljon. Erityistä valintaprosessissa on se, että Vuoden asiakkaan valitsee IDEAL PLM:n henkilökunta, ja tällä kertaa voittajaksi valikoitui Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

”Tänä vuonna henkilökunnan äänestyksessä oli aivan selkeästi yksi organisaatio yli muiden. Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa toimiessa näkyy, kuinka he jatkuvasti kehittävät omaa osaamistaan. SeAMK tekee tärkeää työtä teollisuuden parissa ja työntekijämme arvostavat heidän kanssaan tehtyä yhteistyötä. Eläköön automaatio! -palkinnonkin saaneen Seinäjoen ammattikorkeakoulun panostus digitalisaation edistämiseksi on huomattu laaja-alaisesti suomalaisessa teollisuudessa” summaa Tapio Juurakko (CEO, IDEAL PLM) syiksi, miksi palkinto myönnettiin SeAMKille.

”Arvostamme suuresti tällaista huomionosoitusta. Yhteistyösopimuksemme myötä olemme saaneet loistavat ohjelmistot edistää digitalisaation ja teollisen internetin jalkauttamista opetuksessa ja yrityksissä. Kiitos kuuluu innostuneelle henkilökunnallemme ja opiskelijoille, jotka ovat nähneet ohjelmistojen nopean kehityksen valtavat mahdollisuudet. Tällä tiellä on helppo pysyä” toteaa koulutuspäällikkö Hannu Reinilä SeAMKista.

Lisää tietoa IDEAL PLM:stä: IDEAL PLM on 1992 perustettu yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Vantaalla. IDEAL PLM on Siemens PLM Softwaren tuotteita edustava täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa ohjelmistot, järjestelmät, käyttöönotto-, integrointi- ja ohjelmiston lisenssointipalvelut, sekä kattavat koulutus- ja tukipalvelut. Yrityksellä on noin 80 työntekijää Suomessa ja Venäjällä. www.ideal.fi