Bachelor of Business Administration, International Business | SeAMK

Bachelor of Business Administration,
International Business

Kansainvälistä bisnestä kansainvälisessä ryhmässä ja vielä suomalaisessa korkeakoulussa? Kyllä onnistuu! Bachelor of Business Administration (BBA) -tutkinnon opinnoissa opiskelet liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelua, johtamista ja kehittämistä englanniksi.

SeAMKissa kansainvälisyys näkyy kaikkialla opinnoissasi.

Opiskelet opiskelijaryhmissä, jossa opiskelukaverisi ovat ympäri maailmaa. Luennoitsijat ovat osin SeAMKista ja osa tulee ulkomaisista yhteistyökorkeakouluista. Voit opiskella lukukauden ulkomailla tai tehdä opintoihin liittyvän harjoittelun ulkomailla. Meillä on tarjolla myös todellinen bonus kaksoistutkinnon muodossa. Sinulla on mahdollista suorittaa samoilla opinnoilla kaksi tutkintoa, toinen SeAMKista toinen yhteistyökorkeakoulustamme. Eikä pidä unohtaa myöskään runsasta kielten opetuksen valikoimaamme.

Ryhmä opiskelijoita tekemässä ryhmätyötä.

 • Kevään yhteishaun 1. hakuaika
 • Kevään yhteishaun 2. hakuaika
 • Tutkinto: Bachelor of Business Administration

 • Laajuus: 210 op, 3,5 vuotta

 • Aloituspaikat:

  • Päivätoteutus: 20

 • Hakuaika: 09.01-23.01.2019

 • Valintakoe 11.04.2018

 • Opintojen aloitus: 03.09.2018

 • Tutkinto: Bachelor of Business Administration

 • Laajuus: 210 op, 3,5 vuotta

 • Aloituspaikat:

  • Päivätoteutus: 20

 • Hakuaika: 20.03-03.04.2019

 • Valintakoe 11.04.2018

 • Opintojen aloitus: 03.09.2018

International Business -opinnot

Degree Programme in International Business -tutkinto-ohjelma antaa sinulle kansainvälisessä liiketoiminnassa tarvittavat teoreettiset tiedot käytännön taitoja unohtamatta. Opinnoissa saat kokonaiskuvan, mitä kaikkea kansainvälinen liiketoiminta pitää sisällään. Samalla koet kuinka yritykset ja organisaatiot toimivat kansainvälisesti. Näet myös pintaa syvemmältä, mitä kaikkea yrittäjiltä ja pk-yritysten toiminnalta vaaditaan. Unohtaa ei sovi myöskään tutustumista digitaalisen bisneksen suomiin mahdollisuuksiin kansainvälisillä markkinoilla.

Opiskelumenetelmät International Business -opinnoissa

Yrityselämään sukelletaan heti ensimmäisenä opiskeluvuotena. Yhdessä muiden IB-opiskelijoiden kanssa muodostetaan oma virtuaaliyritys, jossa voit testata taitosi mm. toimitusjohtajana, markkinointipäällikkönä, henkilöstö- tai talouspäällikkönä.

Toisena vuonna perehdyt tarkemmin kansainväliseen liiketoimintaan, markkinointiin ja johtamiseen. SeAMKin asiantuntijoiden ohella, sinulle tarjotaan tuoreita näkemyksiä bisnesmaailmasta ulkomaiset vieraat yhteistyökorkeakouluistamme.  Kolmantena vuonna lähdet ulkomaan vaihtojaksolle. Valittavanasi on lähes 200 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailman.

Runsaasta kansainvälisyydestä huolimatta emme unohda kuitenkaan paikallisuutta, vaan pääset tekemään esimerkiksi yhteistyöprojekteja paikallisten ja kansallisten yritysten kanssa. Samalla saat kontakteja suomalaiseen työelämään ja mahdollisuuden hankkia esimerkiksi itsellesi harjoittelupaikan.

Opiskelijat luokassa luennolla Frami Kampuksella.

Kansainvälinen opiskelijaryhmä

Opiskelu englanniksi ei tarkoita, että sinun kielitaitosi täytyy olla täydellistä jo korkeakouluun tullessasi. Sen sijaan meillä SeAMKissa saat mainion ympäristön hioa aiemmin oppimaasi kansainvälisessä ryhmässä. Vahvistat myös osaamistasi matkalla työelämään. Opiskelijamme ovat pitäneet mahdollisuudesta käyttää työelämässä vastaantulevia vieraita kieliä ja samalla tutustua eri kulttuureihin työssä ja vapaa-ajalla.

BBA-tutkinnon kautta työelämään

BBA-tutkinnon suorittaneet ovat valmistuttuaan siirtyneet työelämään Suomeen ja ulkomaille. Työtehtävät valmistuneilla vaihtelevat monipuolisesti eri asiantuntijatehtävissä. Esimerkiksi kansainvälisen liiketoiminta, vientiala ja markkinoinnin eri tehtävät ovat saaneet SeAMKista valmistuneesta henkilöstä innovatiivisen ja osaavan alan ammattilaisen.

Haku International Business -koulutukseen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen kevään yhteishaussa. Hakeminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Koulutukseen voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat.

Tule parhaaseen korkeakouluun opiskelijalle – tule SeAMKiin!

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto 1

Tutustu valinta-perusteisiin 2

Hae tutkintoon Opintopolussa 3

Osallistu valintakokeisiin 4

Ota paikka vastaan SeAMKissa 5

Opintopolku.fi