Kärjet 2018 –kilpailu on käynnissä, äänestä SeAMKia!

kategoria: Yrityksille

Kärjet 2018 – kilpailu on käynnissä, äänestä SeAMKia, Smart Ladies in Digital World!

Kärjet on vuosittainen kilpailu, missä palkitaan vaikuttavin TKI-hanke tai toiminta ammattikorkeakoulussa. Tarkoituksena on saada näkyvyyttä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnalle.

Tänä vuonna etsimme tutkimus-, kehitys ja innovaatiohankkeita, joilla on näyttöä tuloksista ammattikorkeakoulupäivien yhteisestä teemasta ”FUTURE LEARNING.”

Osallistuminen videomuodossa

Kärjet-kilpailuun osallistuminen tapahtuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa videomuodossa. Kilpailuun voivat ottaa osaa ammattikorkeakoulujen henkilökunta ja opiskelijat. Yhdestä ammattikorkeakoulusta kilpailuun voi lähettää vain yhden ehdokkaan. Kilpailun voittaja valitaan avoimella yleisöäänestyksellä ja voittaja julkistetaan Porissa ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä toukokuussa 2018.

Äänestys on alkanut. Kilpailuvideoihin voi tutustua verkko-osoitteessa: http://karjet2018.metropolia.fi/. Äänestys päättyy perjantaina 20.4.2018.

Kilpailuvideoita voi, tulee ja kannattaa jakaa kaikissa haluamissaan kanavissa. Kärjet 2018 kilpailuun yhteydessä on hyvä käyttää tunnistetta #kärjet2018 tai #karjet2018.