Keskiviikon SeAMK Foorumi siirretään toukokuulle

SeAMK Foorumin Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarjan luento keskiviikolta 21. maaliskuuta joudutaan yhteensattumien vuoksi perumaan ja siirtämään keväällä myöhäisempään ajankohtaan. Uudeksi päiväksi on varattu 8. toukokuuta.

Tilaisuuden siirtämisestä tiedotetaan myös suoraan ilmoittautuneille.

SeAMK Ruoka -yksikön isännöimän tilaisuuden asiantuntijavieras Emilia Nordlund käsittelee esityksessään muun muassa, mitä tarkoittaa älykäs ruoantuotanto ja millaisia mahdollisuuksia digitalisoituva ja automatisoituva ruokaketju tuo alaan liittyvälle teollisuudelle ja kuluttajille. Nordlundin mukaan uudet teknologiat lisäävät ruokaturvallisuutta, läpinäkyvyyttä kuluttajille ja ruoankulutuksen yksilöllistä mittaamista. Tulevaisuudessa on mahdollista esimerkiksi tukea kuluttajien terveyttä ja hyvinvointia uusien ruokapalvelujen ja yksilöllisten ruokaratkaisujen myötä.

Emilia Nordlund toimii Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:ssä Ruokaratkaisut-tiimin päällikkönä ja on mukana koordinoimassa VTT:n strategista tutkimusaluetta Elintarviketalous 4.0 .

Digitalisaatio on NYT! -sarjan tulevista tapahtumista löydät lisää tietoa SeAMK Foorumin sivulta.