Kevään toinen yhteishaku alkoi tänään – SeAMKissa haettavana 839 opiskelupaikkaa | SeAMK

Kevään toinen yhteishaku alkoi tänään – SeAMKissa haettavana 839 opiskelupaikkaa

kategoria: Hakijalle
Pipopäinen poika pitää kädessään planeetan näköistä palloa.
SeAMK - Korkeakoulu avaruuden pääkaupungissa

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on alkanut tänään keskiviikkona 18. maaliskuuta kello 8. Hakuaika päättyy keskiviikkona 1. huhtikuuta kello 15.00. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

SeAMKissa on haettavana 14 AMK-tutkintoon johtavaa ja seitsemän ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. SeAMKissa on haettavana kaikkiaan 839 opiskelupaikkaa. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2020.

AMK-koulutuksista suurin osa on haettavana päivätoteutuksena. Lisäksi haettavana on viisi monimuotototeutuksena järjestettävää koulutusta. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutuksena koulutus on pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa.

Valintakokeisiin liittyvistä mahdollisista muutoksista informoidaan hakijoita

SeAMKissa on käytössä ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa. Poikkeuksen tekee kulttuurituottaja (AMK) -tutkinto-ohjelma, joka järjestää erillisen valintakokeen. Toistaiseksi AMK-valintakokeet järjestetään suunnitelmien mukaisesti 1.-5. kesäkuuta. Ammattikorkeakoulut toimivat yhteistyössä opiskelijavalinnan turvaamiseksi ja tiedottavat mahdollisista koronavirukseen liittyvistä erityisjärjestelyistä yhteisesti.

Erillliset valintakokeet järjestetään SeAMKin kulttuurituottaja (AMK)- tutkinto-ohjelman lisäksi SeAMKin ylempiin AMK-koulutuksiin hakeneille. SeAMK tiedottaa hakijoita, mikäli erillisten valintakokeiden järjestämiseen tulee muutoksia.

International Business -koulutukseen jatkuva haku

Englanninkieliseen International Business -koulutukseen on jatkuva haku. Haku päättyy 17. huhtikuuta tai se on mahdollista päättää aiemminkin paikkojen täytyttyä. Opintoihin haetaan osoitteessa studyinfo.fi.

Lisätietoja

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta: 

SeAMK Hakijapalvelut
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi