Lämmin kiitoksemme: Uusia lahjoittajia SeAMKin varainkeräykseen

kategoria: SeAMK Info
SeAMKin varainkeräyskampanjan tunnus.
SeAMKin varainkeräyskampanjan tunnus.

SeAMKin varainkeräys- ja sidosryhmäkampanja on jatkunut aktiivisesti myös syksyllä nostaen lahjoitussumman yli 1,1 miljoonaan euroon. Lahjoittajien joukossa on kaikenkokoisia, niin alueellisesti kuin kansainvälisesti vaikuttavia yrityksiä, yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä.

Osoitamme lämpimän kiitoksemme seuraaville yrityksille, jotka ovat panoksellaan mukana luomassa menestyvää ja kilpailukykyistä Etelä-Pohjanmaata sekä varmistamassa osaavan työvoiman saatavuutta tulevaisuudessa.

Hankkija Oy

Ideal PLM

Kone-Ketonen Oy

Lakea Oy

Nordautomation Oy

Kyrö Distillery Company

Pellon Group Oy

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy

Pramia Oy

Stamac Oy

VAK Huoltopalvelut Oy

Veljekset Ala-Talkkari Oy

Nimensä julkaisuun luvan antaneet lahjoittajat löytyvät sivulta seamk.fi/lahjoittajat.

SeAMK jatkaa vuoden loppuun kestävää varainkeräyskampanjaa ja yritystapaamisia edelleen aktiivisesti. Kampanjan anti herättää SeAMKissa syvää kiitollisuutta: Sidosryhmien osoittama luottamus on samalla ollut signaali panostuksesta koko maakunnan hyväksi.

”Vaikka lahjoitukset ovat vastikkeettomia, tarkoittaa saamamme luottamus alueen yrityksiltä, että meidän on oltava entistä parempi korkeakoulu jatkossa. Sen eteen lupaamme tehdä hartiavoimin töitä”, vararehtori Elina Varamäki toteaa.

Varainkeräyksen taustalla on ammattikorkeakouluille myönnetty oikeus kerätä varoja toimintansa tukemiseksi sekä valtion lupaama vastinraha. Valtio on varannut ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen 24 miljoonaa euroa ensi vuodelle. Vastinraha kohdennetaan ammattikorkeakouluille suhteessa niiden vuoden 2018 aikana keräämään yksityiseen pääomaan.