Korkeakoulupastorin palvelut | SeAMK

Korkeakoulupastorin palvelut

Kesä 2018

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen… (vk 979, virsikirjan vipa virsi siis) Tätä laulettiin Seamkin valmistujaisjuhla-ja kevätjumalanpalveluksessa. Koulustamme valmistui suuri joukko ahertajia ja nyt olivat uudet polut heidän edessään. Onnea ja siunausta heille

Näihin aikoihin monet odottelevat tuloksia, tulinko valituksi opiskelijoiden joukkoon, vai en. Jännitystä ja toiveita. Sitten on myös meidän jatkavat opiskelijat, osa töissä, osa opiskelee ja osa lomailee. Kaikki hyviä vaihtoehtoja.

Minä lomailen vasta heinäkuussa,  tänne toimistolleni voit tulla juttelemaan unelmista ja peloista, niin kuin kaikesta muustakin mielen päällä olevista asioistasi. Tervetuloa! Voit tulla piipahtamaan kesken kesäisen päivän, mutta jos haluat varmistaa, että olen toimistollani, enkä esimerkiksi Framilla tai jossain muualla huitelemassa, niin laita viestiä etukäteen wa:lla, tekstarilla tai sähköpostilla. Soittaakin voit.

 

Pappilaelämää Seamkissa

SeAMKin pappilaan voi siis tulla juttelemaan kaikista asioista ja tunteista ihan vaan lämpimikseen tai sitten aivan asian kanssa. Pappilan palvelut on tarkoitettu kaikille kansalaisuudesta, vakaumuksesta, sukupuolesta, tai sen suuntautumisesta riippumatta. Sillä olen olemassa SeAMKin pappina juuri sinua varten. Pappila sijaitsee Hyvinvointikäytävällä, josta löydät myös terkkarit ja lääkärin. Työhuoneeni yhteydessä on kirppis, jonne saa tulla etsimään jos löytyisi se mitä tarvitset. Papin palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia, samoin kirppis on maksuton.

Voit kertoa ideoita siitä, mitä ja millaista toimintaa toivoisit minun järjestävän.


  • Toimintakalenteri

    Avaa ja katso, mitä toimintaa lähiaikoina on.

    Maanantaisin höpötystä Kismuksella (Kalevankatu 12) klo 17-20. Höpötystäillat ovat kesätauolla 25.6-5.8. Höpötystäilloissa jutellaan niistä asioista, jotka kulloinkin on ajankohtaisia ja mielen päällä. Aika usein tehdään jotain naposteltavaa yhdessä ja aina on tarjolla ainakin teetä.

     

Säännöllinen toiminta viikoittain

Opiskelijoiden höpötystä -illat. Maanantaisin Kismuksella (Kalevankatu 12) klo 17-20.00 istahdetaan juttelemaan, pelaamaan lautapelejä tai biljardia. Joskus leivotaan tai laitetaan yhdessä iltapalaa. Tulehan mukaan!

Gospelkuoro Liekki Peräseinäjoella keskiviikkoisin 17.30-19 laulaa gospelia Suomesta ja maailmalta, bändin kera ja ilman. Lisätiedot Sanna Ågren 050 3392907

Gospelkuoro Verso Seinäjoella seurakuntakeskuksessa Ala-kuljunkadun alussa laulaa keskiviikkoisin 18.15 alkaen kitaran ja pianon kera. Lisätiedot Anu Vuorenmaa (044 7610074)

Hengähdä hetkeksi– illat parillisten viikkojen keskiviikkona Peräseinäjoen “Kopilla” kirkon vieressä klo 18, lisätietoja Jaana Salo (044 7356281)

Gospel-lattarit maanantaisin klo 18 alkaen Seinäjoen uimahalli-urheilutalon jumppasalissa. Opiskelijoille alennetulla hinnalla.

Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät facebookista /Seinäjoen seurakunnan nuoret aikuiset

Messut

Kirkon kautta maailmaan – messuja moneen makuun

Tuomasmessu  kerran kuukaudesa Törnävän kirkossa klo 18. Messun jälkeen iltateet kirkossa.

Perjantaimessu Ylistaron kirkossa, klo 20  kerran kuukaudessa

Kismus-messu  (Kalevankatu 12) niin ikään kerran kuukaudessa klo 19 house bändin kera.

Iltamessut Nurmon kirkossa kerran kuussa klo 18

Perinteiset jumalanpalvelukset sunnutaisin klo 10 Lakeuden Ristissä, Nurmon kirkossa, Ylistaron kirkossa ja Peräseinäjoen kirkossa.

Muiden yhdistysten ja seurakuntien toimintaa

Toimintaa ja tapahtumia on myös eri herätysliikkeillä ja kirkkokunnilla.

Lisätietoja

Aila Orsila

Korkeakoulupastori

erikoisala: Työnohjaaja, Työyhteisövalmentaja

Aila.Orsila(a)seamk.fi