Korkeakoulupastorin palvelut | SeAMK

Korkeakoulupastorin palvelut

Syksy!

Helteisen kesän jälkeen syksy on vihdoin saapunut. Illat alkavat jo hämärtyä ja ainakin minä olen jo nostellut pihalyhtyjä esiin ja kaivanut viime talvelta jääneet osittain poltetut kynttilät pöydälle. Pimeässä pienikin valo tuntuu suurelta ja valaisevalta.  Minä ostin kesällä uuden pyörän ja toivon, että sillä voisin suihkauttaa työmatkani mahdollisimman pitkään, ennen lumen ja jään tuloa. Eikä haittaa vaikka kuntokin vähän kohoaa. Toivon myös, että tänä syksynä pysähdyn kohtaamaan meidän koulun väkeä niin, että jokainen kohtaamani ihminen voisi kokea nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tunteen. Millaisia unelmia ja toiveita sinulla on?

Pappila hyvinvointikäytävällä. Olen täällä sitä varten, että tänne toimistolleni voit tulla juttelemaan unelmista ja peloista, niin kuin kaikesta muustakin mielen päällä olevista asioistasi. Tervetuloa! Voit tulla piipahtamaan kesken syksyisen päivän, mutta jos haluat varmistaa, että olen toimistollani, enkä esimerkiksi Framilla tai jossain muualla huitelemassa, niin laita viestiä etukäteen wa:lla, tekstarilla 0445806651 tai sähköpostilla aila.orsila(a)seamk.fi. Soittaakin voit.

 

Pappilaelämää Seamkissa

SeAMKin pappilaan voi siis tulla juttelemaan kaikista asioista ja tunteista ihan vaan lämpimikseen tai sitten aivan asian kanssa. Pappilan palvelut on tarkoitettu kaikille kansalaisuudesta, vakaumuksesta, sukupuolesta, tai sen suuntautumisesta riippumatta. Sillä olen olemassa SeAMKin pappina juuri sinua varten. Hyvinvointikäytävältä löydät myös terkkarit ja lääkärin. Työhuoneeni yhteydessä on kirppis, jonne saa tulla etsimään jos löytyisi se mitä tarvitset. Papin palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia, samoin kirppis on maksuton.

Voit kertoa ideoita siitä, mitä ja millaista toimintaa toivoisit minun järjestävän.

 

 • Toimintakalenteri

  Avaa ja katso, mitä toimintaa lähiaikoina on.

  Maanantaisin höpötystä Kismuksella (Kalevankatu 12) klo 17-19. Kerran kuussa vietämme hävikki-iltaa (10.9., 1.10., 12.11. ja 10.12.) Eli kokkailemme hävikkiruoasta jotain herkullista. Höpötystäilloissa jutellaan niistä asioista, jotka kulloinkin on ajankohtaisia ja mielen päällä. Aika usein tehdään jotain iltapalaa yhdessä ja aina on tarjolla ainakin teetä.

  Helluntaiseurakunta järjestää syysloman aloitusviikonloppuna gospeltapahtuman: Seinäjoen ILTA järjestää maksuttoman ILTA Conference –tapahtuman.  Kristillinen tapahtuma kulkee tänä vuonna teemalla Advance, joka tarkoittaa määrätietoista etenemistä, jatkuvaa kehitystä ja tarkoituksen lisääntymistä. Me uskomme, että Seinäjoella ja Suomessa nousee sukupolvi, joka ei tyydy elämään vain itselleen ja jumittumaan paikalleen, vaan unelmoi suuria ja etenee määrätietoisesti. ILTA Conference on tapahtuma jokaiselle, joka haluaa kasvaa luovuudessa, lahjoissa ja Jumalsuhteessa. Se on tapahtuma, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.Tapahtuman musiikista vastaa Seinäjoen ILTAn oma ILTA Music ylistysbändi. Lauantai-iltana julkaistaan bändin uusin single ”Kuka oon”. Tapahtuman kaukaisimmat puhujavieraat Ryan ja Jessica Adams tulevat aina Brasiliasta asti. Lisäksi pääsemme kuulemaan mm. Mikael ”Mikaveli” Mekliniä, Sakari Heikkilää, Samu Amunetia sekä Markus Finnilää. ILTA Conference järjestetään Seinäjoen Helluntaiseurakunnalla 12.-14.10.2018, osoitteessa Vellamonrinne 1

   

   

Säännöllinen toiminta viikoittain

Opiskelijoiden höpötystä -illat. Maanantaisin Kismuksella (Kalevankatu 12) klo 17-20.00 istahdetaan juttelemaan, pelaamaan lautapelejä tai biljardia. Joskus leivotaan tai laitetaan yhdessä iltapalaa. Tulehan mukaan!

Gospelkuoro Liekki Peräseinäjoella keskiviikkoisin 17.30-19 laulaa gospelia Suomesta ja maailmalta, bändin kera ja ilman. Lisätiedot Sanna Ågren 050 3392907

Gospelkuoro Verso Seinäjoella seurakuntakeskuksessa Ala-kuljunkadun alussa laulaa keskiviikkoisin 18.15 alkaen kitaran ja pianon kera. Lisätiedot Anu Vuorenmaa (044 7610074)

Hengähdä hetkeksi– illat parillisten viikkojen keskiviikkona Peräseinäjoen “Kopilla” kirkon vieressä klo 18, lisätietoja Jaana Salo (044 7356281)

Gospel-lattarit maanantaisin klo 18 alkaen Seinäjoen uimahalli-urheilutalon jumppasalissa. Opiskelijoille alennetulla hinnalla.

Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät facebookista /Seinäjoen seurakunnan nuoret aikuiset

Messut

Kirkon kautta maailmaan – messuja moneen makuun

Tuomasmessu  kerran kuukaudesa Törnävän kirkossa klo 18. Messun jälkeen iltateet kirkossa.

Perjantaimessu Ylistaron kirkossa, klo 20  kerran kuukaudessa

Kismus-messu  (Kalevankatu 12) niinikään kerran kuukaudessa klo 19 house bändin kera.

Iltamessut Nurmon kirkossa kerran kuussa klo 18

Perinteiset jumalanpalvelukset sunnutaisin klo 10 Lakeuden Ristissä, Nurmon kirkossa, Ylistaron kirkossa ja Peräseinäjoen kirkossa.

Muiden yhdistysten ja seurakuntien toimintaa

Toimintaa ja tapahtumia on myös eri herätysliikkeillä ja kirkkokunnilla, Helluntaiseurakunnalla ja Vapaakirkolla

Lisätietoja

Aila Orsila

Korkeakoulupastori

erikoisala: Työnohjaaja, Työyhteisövalmentaja

Aila.Orsila(a)seamk.fi