Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus

Musiikkibisnes on kansainvälisesti paljon muutakin kuin levytyssopimuksia ja keikkoja. Artistien, juoksevien asioiden ja yhteistyökuvioiden hoito vaatii rautaisen ammattilaisen toimimaan menestyvän musiikkiteollisuuden kulisseissa ja tarvittaessa julkisuudessa. Tämä ammattilainen on musiikkimanageri.

SeAMKin ja ammattikorkeakoulu Arcadan yhteistyön hedelmä musiikkimanagerin erikoistumisopinnot on tarkoitettu jo musiikkialalla toimiville, jotka haluavat kehittää itseään managerina oman alansa ohella. Neuvot parempiin sopimuksiin ja tuotteistamiseen ovat meillä. Älä mieti enää, vaan hae meiltä neuvot managerointiin!

Musiikkimanagerin opinnot

Musiikkimanagerin opintojesi pohjana toimii osaamisen laajentaminen suomalaisessa musiikkikentässä. Kansainvälisen manageroinnin ja sopimusosaamisen kiemurat perehdytetään sinulle. Hinnoitteluosaaminen ja palveluiden tuotteistaminen sekä artistibrändiosaaminen kuuluvat myös opinnoissa omaksumiisi asioihin. Tutustut myös uuden tutkimustiedon tuottamiseen suomalaiseen musiikkiteollisuuteen.

musiikkimanagerikoulutus SeAMK
Vuonna 2017 Musiikkimanagerikoulutuksen aloitti kaikkiaan 33 henkilöä

Opiskelumenetelmät musiikkimanagerin koulutuksessa

Voidaksesi opiskella musiikkimanagerin erikoiskoulutuksessa, tulee sinulla olla yo- tai amk-tutkinto sekä vähintään yhden vuoden kokemus musiikkialalta. Tultuasi valituksi, ryhmäsi jaetaan kahteen 15 opiskelijan ryhmään, joista toisen asemapaikka on Seinäjoki (SeAMK) ja toisen Helsinki (Arcada). Luennot välitetään vuorotellen etäyhteydellä molemmille paikkakunnille.

Koulutuksessa panostetaan ryhmälähtöiseen oppimiseen ja –keskusteluihin alan asiantuntijoiden opastuksella. Lähipäiviä on keskimäärin kerran kuussa maanantaisin. Lähipäivien antia täydentää verkko-opetus. Oppimismenetelmät perustuvat ns. tulevaisuuspedagogiikkaan, jossa pyritään juurruttamaan tulevaisuusajattelu ja ennakointi vahvemmin osaksi managerin ydinosaamista.

Lisätietoa koulutuksesta antaa

Jussi Kareinen

Lehtori

Jussi.Kareinen(a)seamk.fi

+358 40 830 4193