Teollisuuden tietotekniikka | SeAMK

Teollisuuden tietotekniikka

Suomalainen teollisuus tarvitsee osaajia: digi-insinöörejä, jotka kykenevät luomaan uutta palveluteollisesta liiketoimintaosaamisesta, systeemiajattelusta ja ohjelmisto-osaamisesta.

Teollisuuden tietotekniikka -koulutuskokonaisuus vastaa kysyntään. Se syventää automaatio-, kone- ja tietotekniikan insinöörien osaamista digitaalisessa valmistuksessa ja teollisessa internetissä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen opintosisältö

Kenelle?

Koulutus soveltuu työssä oleville sekä työtä hakeville automaatio-, kone- ja tietotekniikaninsinööreille tai lähialoilta korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat laajentaa tai päivittää osaamistaan.

Mikäli olet työtön, tiedustele TE-toimistosta mahdollisuutesi opiskella työttömyysetuuden turvin ennen opintojen alkua.

Koulutukseen valituille henkilöille koulutus on maksuton. Tähän hankkeeseen olemme saaneet rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Hakeminen ja opiskelu

Koulutus alkaa tammikuussa 2019. Koulutus on monimuotokoulutusta, joka sisältää verkkotyöskentelyä ja Seinäjoella järjestettävää iltaopetusta iltaopintoina. Koulutuksen kesto on noin kuusi kuukautta.

Koulutukseen haetaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt. 

Koulutuksen järjestäjät

Koulutuksen järjestää Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) ja Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa. Koulutuksen opintojaksot on koottu pääosin SeAMKin automaatiotekniikan tutkinto-ohjelmasta. TAMK ja HAMK toteuttavat kumpikin yhden opintojakson.

Lisätietoja

Petteri Mäkelä
yliopettaja
040 830 2351
petteri.makela(a)seamk.fi

Markku Lahti
lehtori
040 830 2357
markku.lahti(a)seamk.fi