SeAMK Farmari 2017 -messuilla | SeAMK

SeAMK Farmari 2017 -messuilla

kategoria: SeAMK Info
SeAMKin Farmarimessuosasto.

Seinäjoella järjestetään Farmari 2017 -messut 14.-17.6. Tapahtuma-alueena on Seinäjoki Areena ja sen lähialue. Farmarissa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Ruoka esittäytyy Farmarissa Areenalla osastolla A24, jossa esitellään agrologi-, restonomi- ja bio- ja elintarviketekniikan koulutuksia. Teemana on ruoka ja sen tuottaminen pellolta pöytään. Saat tietoa mm. taikinajuuren eli raskin valmistuksesta ja ruisleivän teosta. Makuelämyksiäkin on luvassa aika ajoin.

Hankkeita on mukana näyttävästi. 3D-tekniikkaan perustuva karjatalouden tarkkailuhanke esittäytyy SeAMKin osastolla A24. Lisäksi naapuriosastolla A23 esittäytyy Ravinne- ja energiatehokas maatila, jossa SeAMK on mukana yhtenä toimijana. TUOHI-hanke tutkii tuoreen puun hankintalogistiikan kehittämistä. SeAMK Ruoka -yksikön tutkimuspäällikkö Risto Lauhanen haastattelee Kauhavan kaukolämmön toimitusjohtaja Ari-Matti Mattilaa. Tuorehaketeema on esillä metsälavalla 14.6. klo 12.15. Edelleen SeAMK Ruoka on esillä ternimaitoasioissa metsälavalla to 15.6. klo 10.30.

SeAMK Tekniikasta Caven harjoittelija Jussi Kosola on Viestintäviraston osastolla A50 esittelemässä virtuaalimaailmaa ja uutta teknologiaa.

Mukana messuilla on myös DIVIDE-hanke, joka on SeAMKin Sosiaali- ja terveysalan ja SeAMK Ruoka -yksikön yhteishanke. DIVIDE-hankkeen osaston löytää B-hallista sisäänkäynnin läheltä.