SeAMK Foorumi tiistaina: Tommy Koponen kertoo arvoista, haasteista ja johtamisesta SPV:n menestyksen takana | SeAMK

SeAMK Foorumi tiistaina: Tommy Koponen kertoo arvoista, haasteista ja johtamisesta SPV:n menestyksen takana

Tommy Koponen on SPV:n perustajajäsen, päävalmentaja ja taustayhtiön toimitusjohtaja.

Seinäjoen Peliveljet (SPV) on kasvanut salibandyn suurseuraksi ja kestomenestyjäksi miesten salibandyliigassa. Kolme Suomen mestaruutta, Suomen Cupin, Champions Cupin hopean ja muita mitalisijoja saavuttaneessa seurassa on tällä hetkellä noin 600 pelaajaa ja 25 joukkuetta. Pohjanmaan alueen suurin seura lukeutuu myös 20 suurimman suomalaisseuran joukkoon.

Tommy Koponen on ollut perustamassa seuraa 1990-luvun alussa ja toiminut seurassa lukuisissa rooleissa kaikki vuodet. Tätä nykyä hän toimii edustusjoukkueen päävalmentajana ja edustusjoukkueen taustayhtiön toimitusjohtajana sekä SPV ry:n varapuheenjohtajana ja poikien urheilutoimenjohtajana. Lisäksi hän toimii Seinäjoella yläkoulun liikunnanopettajana.

Vuoden 2018 SeAMK Foorumi -luentosarjan avaajana Koponen johdattaa kuulijat SPV:n tarinaan sekä arvoihin urheilussa, seurajohtamiseen, menestymisen haasteisiin ja urheiluelämän vaatimuksiin.

Tilaisuus on tiistaina 9. tammikuuta kello 17. Paikkana luentosali F128, Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki. Tilaisuus kestää noin tunnin.

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin opetukseen liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja.

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.