SeAMK Foorumi

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja.

Vuonna 2019 SeAMK Foorumissa murretaan myyttejä (*Arkikielessä myytillä tarkoitetaan esimerkiksi uskomusta, harhakäsitystä tai jotain järkiperusteita vailla olevaa)!

SeAMK Foorumissa myytit ovat yleisesti kuultuja väitteitä, joita ovat purkamassa paloiksi mielenkiintoiset asiantuntijavieraat. Kevään ensimmäinen myytti tarjoillaan pureksittavaksi keskiviikkona 6. helmikuuta, jolloin yliopettajallamme Jenni Kulmalalla on aiheenaan “Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä”.

Maaliskuussa miesten puhumattomuuteen ja tunneilmaisuun tartutaan tutkimusta, kokemusta, dialogia ja näyttelijäntyötä yhdistävän nelikon voimin. Psykoterapeutti, yrittäjä Jari Hautamäki, professori Leo Nyqvist, tutkija Henri Hyvönen ja näyttelijä Ville Orttenvuori haastavat tuolloin myös yleisön mukaan keskusteluun.

Kevätkausi päättyy 7. toukokuuta taloustieteilijä Mika Pantzarin (Helsingin yliopisto) vierailuun. Tuolloin tarkastelussa on myytti ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.”

Syyskauden ohjelma täydentyy kevään aikana.

SeAMK Foorumi – Murretaan myyttejä! Ohjelma ja teemat:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

6.2. ”Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä.” Myyttiä murtamassa yliopettaja Jenni Kulmala, SeAMK (Kampustalo C0062/auditorio). Ilmoittaudu tästä

27.3. ”Mies ei puhu eikä näytä tunteita.” Myyttiä murtamassa Jari Hautamäki, Leo Nyqvist, Henri Hyvönen ja Ville Orttenvuori. Ilmoittaudu tästä

7.5. ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.” Myyttiä murtamassa Mika Pantzar, Helsingin yliopisto. Tilaisuus on kello 15.30 – 17.00. Ilmoittaudu tästä

10.9. “Nainen on liian pehmeä ja empaattinen johtajaksi” Myyttiä murtamassa Emilia Kangas, Malin Gustavsson

23.10. “Ihan sama mitä syö, kunhan on halpaa” (Kampustalo C0062/auditorio)

20.11. “Verkon vaaroista on syytä vaieta” Myyttiä murtamassa Ari Haasio. (Kampustalo C0062/auditorio)

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kevään luennot järjestetään auditoriossa F128 (Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 15-17 ellei muuta ole ilmoitettu.

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi

SeAMK Foorumin tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia