SeAMK Foorumi -luentoja Seinäjoella | SeAMK

SeAMK Foorumi

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja.

Vuonna 2019 SeAMK Foorumissa murretaan myyttejä (*Arkikielessä myytillä tarkoitetaan esimerkiksi uskomusta, harhakäsitystä tai jotain järkiperusteita vailla olevaa)!

SeAMK Foorumissa myytit ovat yleisesti kuultuja väitteitä, joita ovat purkamassa paloiksi mielenkiintoiset asiantuntijavieraat. Kevätkaudella riisuimme myyttejä vanhenemisen kurjuudesta, miesten puhumattomuudesta ja yksittäisen kuluttajan mahdollisuuksista pelastaa maailma.

Syksyllä myytinmurtajaisissa käsitellään naisten johtajuutta, ruuan kuluttamista sekä verkon vaaroja. Tervetuloa mukaan!

SeAMK Foorumi – Murretaan myyttejä! Ohjelma ja teemat:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

6.2. ”Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä.” Myyttiä murtamassa yliopettaja Jenni Kulmala, SeAMK (Kampustalo C0062/auditorio).

27.3. ”Mies ei puhu eikä näytä tunteita.” Myyttiä murtamassa Jari Hautamäki, Leo Nyqvist, Henri Hyvönen ja Ville Orttenvuori.

7.5. ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.” Myyttiä murtamassa Mika Pantzar, Helsingin yliopisto. Tilaisuus on klo 15.30 – 17.00.

10.9. “Nainen on liian pehmeä ja empaattinen johtajaksi” Myyttiä murtamassa Charlotta Niemistö (Hanken), Malin Gustavsson (Ekvalita), Emilia Kangas (SeAMK) ja Minna Sillanpää (OmaSp). Tilaisuus on klo 15 – 17. Ilmoittaudu tästä!

23.10. “Ihan sama mitä syö, kunhan on halpaa”. Asiantuntijavieraana on Sami Koponen Helsingin yliopistosta. (Klo 15-17, Kampustalo C0062/auditorio) Ilmoittaudu tästä!

21.11. “Verkon vaaroista on syytä vaieta” Myyttiä murtamassa Ari Haasio. (Kampustalo C0062/auditorio) Ilmoittaudu tästä!

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kevään luennot järjestetään auditoriossa F128 (Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 15-17 ellei muuta ole ilmoitettu.

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi

SeAMK Foorumin tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia