Tutustu kampuksiin ja maakuntakorkeakouluun | SeAMK

Kampukset

Seinäjoen ammattikorkeakoululla on kaksi kampusta, yksi Seinäjoella ja yksi Ilmajoella.

Frami Kampus on SeAMKin pääkampus. Se sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa joen molemmin puolin. Suurin osa SeAMKin toiminnasta on tällä kampuksella. Ilmajoki Kampus sijaitsee Ilmajoentien varressa noin 20 kilometrin päässä Seinäjoesta. Ilmajoella agrologit saavat koulutusta luokkatilojen ohella myös maatilaympäristössä.

Seinäjoki on Suomen voimakkaimmin kasvava maakuntakeskus. SeAMK toimii yhtenä keskeisenä osana tätä maakuntakeskusta, kehittäen ja innostaen omalla panoksellaan Seinäjoen aluetta. SeAMKin sijainti lähellä Seinäjoen yrityselämää sekä keskustan palveluita ja asumismahdollisuuksia, on ihanteellinen toiminnallemme.

Ilmajoki on aktiivinen asuinkunta, jossa on tiivis ja yhteisöllinen ympäristö. Ilmajoen maisemaa sävyttää kunnan läpi virtaava Kyrönjoki. Kunnan alueella on eri oppilaitoksia ja opistoja, joiden myötä kunnassa onkin kokoonsa nähden mukavasti opiskelijoita. Ilmajoki on myös aktiivinen kulttuuri- ja liikuntakunta, jossa järjestetään erilaisia taide- ja musiikkitapahtumia sekä on mahdollisuus harrastaa lukuisia eri liikuntalajeja.

Frami Kampus

Frami Campus Area on a sunny Autumn morning

Framin alue Seinäjoen jokirannassa on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa modernit tilat yhdistettynä jokimaisemaan tarjoavat virikkeellisen ympäristön opiskella. Framilla sijaitsevat luokkatilojen ohella myös kampustalo, kirjasto, laboratoriot, opetusravintola ja kulttuurialan studiot. Kaikkien yksiköiden koko tai osa niiden koulutus- ja TKI-toiminnasta, rehtorin toimisto, SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut, SeAMK Kirjasto ja opiskelijakunta SAMO ovat kaikki sijoittuneet Frami Kampukselle.

Framin alue uudistuu parhaillaan merkittävästi. Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja ammattikorkeakoulun kirjastolle rakennetaan uudet tilat Kampustalon yhteyteen. Vuoden 2017 alussa aloitetun rakennusprojektin on arvioitu valmistuvan kesällä 2018.

Yhteystiedot:

Frami A
(Kampusranta 9, Seinäjoki)
SeAMK Ruoka
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
SeAMK Tekniikka
SeAMK Sosiaali- ja terveysala:
Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta

Frami E
(Kampusranta 11, Seinäjoki)
Ravintola Prikka
SeAMK Tekniikka

Frami F
(Kampusranta 11, Seinäjoki)
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
SeAMK Toimisto
SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut
SeAMK Kansainväliset asiat
Opiskelijakunta SAMO

Kampustalo
(Kalevankatu 35, Seinäjoki)
SeAMK Kirjasto

(Keskuskatu 32, Seinäjoki)
SeAMK Sosiaali- ja terveysala

Ilmajoen kampus

Käyntiosoite: Ilmajoentie 525
SeAMK Ruoka
SeAMK Kirjasto – Maaseutukirjasto

Ilmajoen kampuksella suoritetaan SeAMKin elintarvike- ja maatalousalan opintoja. Ilmajoen kampuksella on mahdollista opiskella työelämälähtöisessä ympäristössä, sillä alueella sijaitsee ammattikorkeakoulun oma opetusmaatila navettoineen ja sikaloineen, sekä myös oma metsäalue metsänhoitoa varten. Kampuksen yhteydessä on myös Maaseutukirjasto ja opiskelijamajoitusta.