Tutustu Framin kampukseen ja maakuntakorkeakouluun | SeAMK

Kampukset

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on yhdellä kampuksella Seinäjoella. SeAMKin kampus sijaitsee Framin alueella molemmin puolin jokea; toisella puolella on Framin kampus ja joen toisella puolella Kampustalo. Suurin osa SeAMKin toiminnasta on Framin kampuksella.

Seinäjoki on Suomen voimakkaimmin kasvava maakuntakeskus. SeAMK toimii yhtenä keskeisenä osana tätä maakuntakeskusta, kehittäen ja innostaen omalla panoksellaan Seinäjoen aluetta. SeAMKin sijainti lähellä Seinäjoen yrityselämää sekä keskustan palveluita ja asumismahdollisuuksia, on ihanteellinen toiminnallemme.

 

Frami Kampus

Frami Campus Area on a sunny Autumn morning

Framin alue Seinäjoen jokirannassa on viihtyisä opiskeluympäristö, jonka modernit tilat yhdistettyinä jokimaisemaan tarjoavat virikkeellisen ympäristön opiskella.

Framilla sijaitsevat luokkatilojen ohella myös juuri uudistettu kampustalo, jossa opiskelevat Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja josta löytyy uudistettu korkeakoulukirjasto.

Framin alueella toisella puolella jokea ovat rakennukset A, E, F ja H, joissa sijaitsevat laboratoriot, opetusravintola ja kulttuurialan studiot. Kaikkien yksiköiden koko tai osa niiden koulutus- ja TKI-toiminnasta, rehtorin toimisto, SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut, SeAMK Kirjasto ja opiskelijakunta SAMO ovat kaikki sijoittuneet Frami Kampukselle F -rakennukseen.

Yhteystiedot:

Frami A
(Kampusranta 9, Seinäjoki)
SeAMK Ruoka
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
SeAMK Tekniikka
SeAMK Sosiaali- ja terveysala:
Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta

Frami E
(Kampusranta 11, Seinäjoki)
Ravintola Prikka
SeAMK Tekniikka

Frami F
(Kampusranta 11, Seinäjoki)
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
SeAMK Toimisto
SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut
SeAMK Kansainväliset asiat
Opiskelijakunta SAMO

Kampustalo
(Kalevankatu 35, Seinäjoki)
SeAMK Kirjasto
SeAMK Sosiaali- ja terveysala